Home » Gaming & Konsoller » 7 stærke råd før du køber en bærbar pc til gaming
7 stærke råd før du køber en bærbar pc til gaming

7 stærke råd før du køber en bærbar pc til gaming

Share
4 Kombiner med ssd

Lagerpladsen i en gamingbærbar kan hurtigt blive fyldt op – især hvis den også bruges til foto, video og grafik. De lynhurtige ssd’er vinder frem, men de er endnu ret dyre pr. gigabyte, så en optimal løsning kunne være en maskine, hvor der både er et ssd-lager og en traditionel harddisk.

På ssd-lagret ligger styresystemet, og dette elektroniske drev kan computeren bruge som ekstra hukommelse. Kombinationen gør pc’en hurtigere, end hvis den udelukkende havde en traditionel harddisk.

5 Fordel med stor lyd

Det er en klar fordel, hvis de indbyggede højttalere er store og kan sparke godt fra sig. For selvom du kan tilslutte hovedtelefoner eller eksterne højttalere, er det lettere med god lyd fra computerens indbyggede. Se efter modeller, hvor der er fysisk store højttalere, da det ofte vil give et bedre og kraftigere lydtryk.

Se også:  Guide: Byg den perfekte gaming-pc
6 Sats ikke på høj batteritid

Bærbare pc’er til gaming imponerer aldrig på batteritid. I de fleste tilfælde vil maskinen jo også være tilsluttet elnettet. Så lad være med at bruge en masse penge på at få presset den i vejret.

Producenternes angivelser er ofte en anelse optimistiske, men typisk vil en computer af denne type kunne køre uden tilført strøm i to til fem timer afhængigt af opgaverne. Det er trods alt nok til en kort fly- eller togtur gennem landet.

7 Løft og mærk kvaliteten

Gamingmaskiner er tunge. Mange bærbare maskiner til gaming kan dårligt kaldes bærbare. Vægten skyldes solid konstruktion, store højttalere, kraftig bestykning – det er altså et kvalitetstegn. Men har du tænkt dig, at pc’en skal med i tasken, når du er på farten, skal du måske overveje, om den skal veje 2,5 kilo eller 4 kilo. 

Se også:  Alienware m17 R2 [TEST]: Tyndt og stilfuldt gamingmonster
TAGS
gaming bærbar
gaming pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S