Gaming-laptops [STORTEST]: Bærbar pc-kraft

Gaming-laptops [STORTEST]: Bærbar pc-kraft

Share

Gaming-laptops er nået langt i de seneste år, og vi har set overraskende bærbare maskiner med kraft nok til at levere en seriøs ydelse. Det behøver ikke at ende med en letvægtsmodel. Hvis du vil have en laptop, der kan erstatte din desktopmaskine, kan du vælge mellem mange store pc’er. Vi har samlet fem af de nyeste maskiner for at se, hvad vi har at gøre godt med på dette område

Seriøse gamere vil måske klø sig i håret over at skulle erstatte det store stationære setup med en bærbar løsning. Men de nye gaming-laptops har imponerende mange kræfter og features, som bør kunne tilfredstille selv den mest krævende gamer. Vi testede fem af de stærkeste maskiner lige nu.   

?!

60 Hz eller 144 Hz?
Til e-sport-gaming er der intet, der slår en 144 Hz-skærm, men hvis din laptop-gaming drejer sig mere om sjov end om ren konkurrence, kan du spare nogle penge ved at holde dig til en 60 Hz-model.

Hvad med opgradering?
Nogle laptops giver nem adgang til opgradering af ram, ssd og harddisk, og det kan være med til at spare penge. Grafik og cpu’er er dog næsten altid urørlige.

Hvor længe kan den holde?
Battertid på gaming-laptops er stadig langtfra imponerende. Man får kun en time eller to at spille i, og selv til almindeligt skrivebordsarbejde holder maskinen ikke en dag, hvis den ikke får netstrøm.

Hvilke spil har I brugt til at teste maskinerne?
Vi brugte Deus Ex: Mankind Divided og Rise of the Tomb Raider til at teste ydelsen. Spillene blev sat til en opløsning på 1080p, og detalje-
indstillingerne var skruet højt op.

Ordbog
Desktop-replacement: En desktop-replacement-laptop er beregnet til at overtage alle den stationære pc’s pligter.

Del denne