Home » Gaming & Konsoller » Her er en ny gaming-hovedtelefon – den er helt anderledes
Her er en ny gaming-hovedtelefon – den er helt anderledes

Her er en ny gaming-hovedtelefon – den er helt anderledes

Share

Den danske udvikler af gaming-hovedtelefoner Epos har sendt en nyhed på markedet, som retter sig mod alle de legebørn og -voksne, der bare må game på mobiltelefonen også

En gaminghovedtelefon er kablet, stor og slutter tæt omkring ørerne. Sådan var dogmet en gang. Men meget er sket de seneste år. Først kom de trådløse over ear-hovedtelefoner, og nu kan du få et sæt gaming-øretelefoner til at putte ind i ørerne.

Det er danske Epos, som lancerer de trådløse in ear-propper GTW 270 Hybrid, som primært egner sig til alle os, der ikke kan lade være med at game, også når vi kun har en mobil ved hånden. Men selvfølgelig kan det nye sæt da også bruges til en spilkonsol.

Epos lover at de nye øretelefoner sætter en særlig høj standard for forsinkelsesfri audio, hvilket er vigtigt, når man spiller.

De tilsluttes ved hjælp af den medfølgende USB-C-dongle og en Bluetooth-forbindelse.
GTW 270 Hybrid er kompatibel med Nintendo Switch, Android-telefoner, pc’er og Sony PlayStation-enheder.

Se også:  Epos lancerer seriøst gaming-headset til stærk pris
Kvalitetslyd overalt

Med op til fem timers uafbrudt batterilevetid efter kun 90 minutters opladning er GTW 270 Hybrid god på farten. Den medfølgende bæretaske i glat “gunmetalsølv” giver yderligere 20 timers opladning til forlængede gamingsessioner.

Med udskiftelige ørespidser i gummi i forskellige størrelser og en ifølge virksomheden unik ergonomisk form passer alle støjisolerende in-ear høretelefoner til ørernes naturlige form og er komfortable – selv efter mange timer.

Takket være en database med 800.000 ørescanninger leveret af Epos’ moderselskab Demant (dem med Oticon-høreapparaterne), kunne EPOS-teknikere teste adskillige designs ved hjælp af AI-teknologi ud fra de statistiske data og udvikle in ear-høretelefoner specifikt til at reducere trykket på ikke-fleksible dele af øret, samtidig med at de opretholdt en fremragende akustisk forsegling og leverede avanceret in-ear akustik. Sådan lyder den tekniske forklaring fra Epos.

Se også:  Prisvenligt headset til online-møder
Tåler at komme med udenfor

GTW 270 Hybrid kan også prale af at være IPX 5-vandafvisende. De er altså beskyttet mod sved og let regn.

”Det diskrete, ikoniske design gør GTW 270 Hybrid til et fremragende produkt til alle, der er på udkig efter fantastiske trådløse in-ear høretelefoner til mobil gaming med den bedste audiokvalitet – og uden forsinkelse mellem lyd og spillet. Uanset om du fordyber dig i et spil i en pause eller tager et par runder af dit yndlingsspil på Switch eller telefonen, mens du pendler, leverer GTW 270 Hybrid kompromisløs lydkvalitet til gameren på farten,” lover Maja Sand-Grimnitz, Head of Global Marketing hos Epos.

Ud over GTW 270 Hybrid er der nu åbnet for forudbestilling af den dongle-fri Bluetooth-kompatible version, GTW 270, oplyser selskabet.

Redaktionel tilføjelse: Siden denne omtale er GTW 270 Hybrid blevet testet her.


TAGS
epos
Gaming
hovedtelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S