Home » Hovedtelefoner og højttalere » Gaming-headsets [STORTEST]: Gaming med god stil
Gaming-headsets [STORTEST]: Gaming med god stil

Gaming-headsets [STORTEST]: Gaming med god stil

Share

Du behøver ikke at ligne en rummand, bare fordi du vil spille computerspil. Der findes headsets med toptunet gamingteknologi, som gør det muligt at opretholde et nogenlunde civiliseret look. Dem kigger vi på her

Når man efterhånden nærmer sig de 40 år, er begejstringen ved vilde lyseffekter og vibrerende ørekopper aftagende. Ikke nødvendigvis pist borte, men støt på retur. Man hælder mod det simple og stilrene frem for det overgearede og højtråbende. Kort sagt det modne og kedelige.

Det kan give udfordringer, når man søger et headset til gaming. For det er ikke just den stil, der dominerer markedet. Men der findes gamingheadsets, som forsøger at ramme balancen mellem god stil og stærke gamingfeatures.

Gem mikrofonen væk

Det er først og fremmest mikrofonen, der afslører, at man har et gamingheadset på.
Den er afgørende for at kunne kommunikere med sine medspillere. Den skal kunne opfange din stemme klart og præcist uden at blive generet af støj fra omgivelserne, og derfor går det ikke med en svag indbygget mikrofon i headsettet. Man kommer ikke uden om en stor klodset stang, der stikker ned foran munden.

Se også:  Roccat Elo 7.1 [TEST]: Sikkert styr på gaminglyden

Tre af de fire deltagere har løst dette ganske simpelt ved at gøre mikrofonen aftagelig. Du kan sætte den på, når du skal bruge den, og tage den af igen, når du ikke skal. Eksempelvis hvis du vil have headsettet med, når du hører musik på farten.

Det er kun testens Sennheiser, der ikke giver mulighed for dette. Med den store mikrofonstand og kluntede pilotagtige design, er det da også dette headset, der gør det sværest at kaste gamerlooket af sig, når man bevæger sig ud ad hulen.

Turtle Beach har ikke gjort sig de store anstrengelser for at skjule knapper og indgange på de massive ørekopper, men med sit sorte, industrielle look kan det fint gå an til en tur gennem byen.

Se også:  Epos lancerer seriøst gaming-headset til stærk pris

Steelseries’ og Logitechs headsets er uden tvivl de mest stilrene. Når mikrofonen er taget af, er der ingen, som ville mistænke dem for andet end veldesignede hørebøffer til den stilbevidste musiklytter. Især er vi vilde med det retrolækre G Pro X, som med snoede ledninger og kunstlæder ser ud, som om det er trukket direkte ud af 70’erne.

Avanceret teknologi

Bag det tjekkede ydre gemmer sig imidlertid avanceret teknologi. Når G Pro X er sluttet til pc’en med den medfølgende dongle, er der adgang til en lang række lydindstillinger via G Hub-programmet.

1 2 3 4 5 6Næste

TAGS
Gaming-tilbehør
gamingheadset
over-ear høretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S