Home » Stationær computer » Gaming-computer med speederen i bund
Gaming-computer med speederen i bund

Gaming-computer med speederen i bund

Share

Uanset hvorledes man ser på det, er Asus Rog TYTAN CG8480 en vild krabat. Den er så også helliget et formål, at ejeren kan spille computerspil for fuld udblæsning

Asus Rog TYTAN CG8480 er helt klart skabt som gamer-computer, det lægges der hverken skjul på i computerens fremtræden, eller i de featurs computeren er født med.

Computeren har de nyklassi-ske linjer en stationær gaming- computer skal have, skrå sider i et dynamisk geometrisk mønster og et kabinet i mørke nuancer.

Kvalitetsmæssigt gør compu-teren et godt indtryk, lige fra metalsiderne over plasten, der er anvendt foroven og i fronten. Det gælder også frontlågen, der dækker over det indbyggede dvd-drev og de tre indbyggede kortlæsere til CF-, MS- og SD/MMC-hukommelseskort.

Tryk på frontlågen og en arm kører lågen ud, hvorefter den automatisk sænker sig. Det ser imponerenede ud og virker, også når lugen skal lukkes igen.

Processor på speed

Under kontakten med Asus har det fra deres side været betonet, at computeren nøje er sammensat af hardware, der passede godt sammen.

Det virker nu også sådan, men det man først lægger mærke til er, at der sidder en Intel Core i7-3770K quad core-processor i computeren. Det er i sig selv en meget stærk processor, men ingeniørerne hos Asus har tænkt, at den skal have en spand kul.

Se også:  Asus Zenbook UX325E [TEST]: Krystalklar skærm og flotte features

Computeren har nemlig en Turbo Gear knap i øvre venstre hjørne. Trykker man på denne ene knap, skifter man mellem tre processorhastigheder. Laveste hastighed er vel at mærke 3,8 GHz, hvilket er 300 MHz hurtigere end en standardclocket Core i7-3770K processor.

Næste trin er 4.0 GHz og sidste er 4.2 GHz. Rog TYTAN CG8480 har et Rog-logo på fronten, i laveste indstilling lyser den med blåt, skifter man til en af de andre to tilstande, skifter lyset til rødt. der er også lys forneden på fronten, og den skifter også farve.

Udover processoren er en af kendetegnene den lange række software, Asus leverer med computeren, de indbefatter Asus AI Suite II, Asus GPU Tweek til overclocking af grafikkortet for at nævne et par stykker.

Fyldt med gode sager

Der er selvfølgeligt meget andet hardware i denne computer, der er med til at gøre den til et rendyrket muskelbundt.

Lad os starte med 16 GB ddr3 1600 MHz hukommelse, en 128 GB ssd til operativsystemet, der især er hurtig, når der skal læses fra ssd’en. Her har vi målt hastig-heder på 463 MB/s, mod 126 MB/s ved skrivning.

Se også:  Asus lancerer 16" OLED-laptops med heftige specifikationer

Den indbygsede traditionelle harddisk er rigtig hurtig og fra Seagate. I en gaming-computer er grafikkortet selvfølgelig essen-tiel. Her har vi at gøre med et GeForce GTX680 grafikkort med 2 GB gddr5 ram.

Vores målinger med 3DMark Fire Strike testen viser en score på 6.338 3DMark. Det er mere end nok til at klare alle spil uden problemer.
Computeren har heldigvis også godt med tilslutninger, der er to lettilgængelige usb 2.0-porte og to usb 3.0-porte øverst på fronten sammen med hovedtelefonudgang og mikrofonindgang.

Computeren har indbygget 7.1-kanals lyd, der er to usb 2.0- porte og 4 usb 3.0-porte mere bagpå sammen med vga, hdmi, dvi og optisk s/pdif-lydudgang på bagsiden.

Rog TYTAN CG8480 anvender et lukket vandkølingssystem til cpu’en. Det betyder dog ikke at computeren er støjfri. Man vil til stadighed kunne høre den store blæser, der sidder på vandkølingens reservoir bagerst i kabinettet. Så hvis man er støjfølsom, er computeren nok ikke rette valg.


Rog TYTAN CG8480
  • Støj
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Meget stærk gaming-computer, der trods en stærk udstråling ikke er for outreret. Meget stærk processor og godt sammensat hardware. Skabt til spil, men også en arbejdshest i skjul. Blæserstøjen er nok for meget for mange.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
gaming computer
ROG

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S