Home » Tastatur » Gamdias Hermes P1 RGB [TEST]: Glimrende tastatur til gameren
Gamdias Hermes P1 RGB [TEST]: Glimrende tastatur til gameren

Gamdias Hermes P1 RGB [TEST]: Glimrende tastatur til gameren

Share

Gamdias Hermes P1 RGB er et gamingtastatur med mekaniske taster. Det er måske ikke så kendt et mærke for de fleste, men det har bestemt en række kvaliteter, man ikke kan se bort fra

Tastaturets bund består af plastik, tastaturpladen består dog af et kraftigt stykke aluminium, der rager over basen fortil og bagtil. Fortil kan man montere en kort, men ellers udmærket håndledstykke efter behag.

Tastaturet har en svag hældning forover, der kan øges ved at folde de to støtteben ud, det giver et ret kompakt tastatur med en god ergonomi. Med en vægt på 1,16 kg står det også solidt plantet på bordet.

Se også:  Lexip PU 94 gamingmus [TEST]: Mus med nytænkende løsninger
Mange muligheder

Hermes P1 RGB understøtter Key rollover på alle taster, hvilket eliminerer ghosting fuldstændigt. Der er to dedikerede macrotaster, hvilket sammen med seks profiler giver mulighed for op til 12 forprogrammerede spilindstillinger. Det er ganske udmærket og nok for mange, omend det ikke placerer tastaturet blandt de mest programmeringsvenlige.

Der er selvfølgelig også mulighed for at deaktivere Windows-tasten under spil. I forbindelse med Gamdias Hermes P1 RGB er der sågar valgmuligheder, når det kommer til, hvilken switch tasterne benytter. Switchene betegnes Gamdia-switche i rød, blå og brun, og de har samme karakteristika som eksempelvis Cherrys tilsvarende switche. Alle disse taster er certificerede til at kunne klare 50 millioner tastetryk, så holdbarheden er garanteret og forstærker tastaturets solide udtryk.

Se også:  Deltaco Gaming USB Desktop Microphone [TEST]: Når mikrofonen er vigtig under gaming

Testeksemplaret var udstyret med røde switches, der er en linenær switch uden følbare ryk undervejs, den kræver dog heller ikke mere end 45 grams aktiveringskraft, og aktiveringspunktet nås ved 2 mm.

Hvilken switch, man foretrækker, er en smagssag, men ønsker man så lidt modstand som muligt, er denne variant en god løsning.

God kvalitet

Tastaturet er udstyret med en 1,8 meter flettet ledning af god kvalitet, ud fra RGB-betegnelse undrer det nok ikke, at der er bagbelysning med 16,7 millioner farver. Det hele styres af Hera-softwaren, der klarer opgaven fortrinligt.


Gamdias Hermes P1 RGB
4

Sammenfatning

Pris: 1079 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gamdias
gaming tastatur
Gaming-tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S