Home » Mobiltelefon » Samsung på vej med stærkt forbedret foldbar mobil
Samsung på vej med stærkt forbedret foldbar mobil

Samsung på vej med stærkt forbedret foldbar mobil

Share

Den nye Galaxy Z Fold2 retter op på stort set alt, der var i vejen med den første Galaxy Fold. Den fejer skidt ud i hulrummet mellem skærmdelene og har fået en stor 6,2″ skærm på fronten

Samsung var de første på det danske marked med en foldbar smartphone, men den sad ikke helt i skabet i første forsøg. Vi syntes Galaxy Fold var et interessant, men yderst kostbart eksperiment. Især den lille skærm på fronten og det at der nemt lagde sig skidt i hulrummet mellem de to skærmdele, levnede plads til forbedring. Læs vores test af Samsung Galaxy Fold her.

Netop det har man faktisk rettet op på med den nye Galaxy Z Fold2, som blev afsløret ved onsdagens store lanceringsevent for Note20-mobilerne, Buds Live, Galaxy Watch3 og de nye Tab S7-tablets.

Se også:  TV'er [STORTEST]: Så vilde er de nyeste tv'er
Større skærme

Hulrummet er ikke helt væk. Der er stadig lidt luft mellem skærmdelene nede ved hængslet, når mobilen klappes sammen. Men det er blevet mindre, og Samsung har skabt en ny fejemekanisme, der gør at der ikke samler sig skidt her. Det tyder på, at man således langt henad vejen har løst problemet.

Skærmen på fronten er desuden blevet markant større. Fra forgængerens 4,6″ er den vokset til hele 6,2″, og det betyder at du nu rent faktisk får en fuld smartphone-oplevelse uden at folde mobilen ud. Den store skærm, der åbenbarer sig, når mobilen foldes ud, er også vokset en anelse. Den er nu 7,6″ og har 120 Hz opdateringsfrekvens. Mobilen vil desuden komme med en række af de samme software-funktioner, som blev introduceret med Galaxy Z Flip tidligere på året.

Se også:  Samsung-brugere får en gratis tegnebog til kryptovaluta
Det sidste afsløres senere

Samsung gik ikke dybere i detaljer om hardware, udover at den foldbare mobil vil have et 4.500 mAh batteri. Det ser imidlertid ud til at den gør brug af mere eller mindre samme kamera som i Galaxy Note20 Ultra, og så gætter vi på, at den også vil få den samme processor, Exynos 990, omend en Snapdragon 865 Plus også er en mulighed. Den har man valgt at anvende i den nye 5G-version af Galaxy Z Flip.

Galaxy Z Fold2 vil kunne fås i farverne Mystic Bronze og Mystic Black. Den danske pris kendes ikke endnu. Samsung gemmer den endelige præsentation af Galaxy Z Fold2 til et separat event d. 1. september.


TAGS
foldbar mobil
Galaxy Fold
galaxy z flip
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S