Home » Wearable » Nyt smartwatch fra samsung
Nyt smartwatch fra samsung

Nyt smartwatch fra samsung

Share

I aftes lancerede Samsung det nye Galaxy Watch. En smartwatch som kombinerer det bedste fra tidligere smartwatches med øget batteritid, 4G-opkobling, nye sundheds- og træningsfunktioner og et tidløst design i rustfrit stål i tre forskellige versioner

Det nye ur gør det muligt for brugerne at tilpasse det efter deres personlige stil. Med de nye funktioner i Galaxy Watch kan man overvåge stress symptomer og søvn. Galaxy Watch kommer i to nye versioner i tre forskellige farver: Silver i 46mm samt Midnight Black og Rose Gold i 42 mm, samt nye justerbare armbånd i forskellige farver, hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse det ud fra sin egen unikke stil. Galaxy Watch er kompatibelt med både Android- og iOS-mobiler.

Bedre batterilevetid
Opgraderingen af batteritiden for Galaxy Watch betyder en batteritid på op til 80+ timer versionen på 46mm gør det muligt at anvende uret i længere tid end tidligere, og hjælper samtidig brugerne med at holde tempoet i travle perioder. Med Galaxy Watch går du aldrig glip af en vigtig samtale eller en besked, da Galaxy Watch understøtter eSIM, hvilket betyder, at du kan lade telefonen blive hjemme. Sammen med den øgede batteritid gør den nye 4G-opkobling med eSIM det muligt at klare sig uden smartphone i højere grad end tidligere. Ring eller besvar en samtale under løbeturen eller send en besked fra swimmingpoolen direkte fra dit håndled.

Måler stress og søvn

Galaxy Watch er udviklet med brugerens velbefindende i tankerne og giver dig et større overblik over din sundhed med overvågning af stresshåndtering, der automatisk registrerer høje niveauer af stress og derefter giver dig tips til vejrtrækningen for derigennem at hjælpe brugeren med at blive mere afslappet og fokuseret. En ny avanceret søvnregistrering gør det lettere at overvåge samtlige niveauer af søvn, herunder REM-søvncyklusser, for at hjælpe med at justere ens søvnvaner for endnu bedre søvn. En smart og nem støtte til en sundere livsstil uden, at du behøver at have telefonen omkring dig.

Se også:  Sådan ser Samsung Galaxy Z Flip ud indeni

Udover søvn og stress kommer Galaxy Watch med nye sundheds- og træningsfunktioner, der kan hjælpe brugerne med at nå deres mål. Med indbygget pulsmåler og GPS sammen med træningsudstyr fra Under Armour og Speedo kan brugerne følge deres træning under selve løbet, og i fitnesscentret.

Træning og musik hører sammen, og med Spotify Offline kan brugerne altid lytte til deres yndlingsmusik som motivation under deres træningspas, selv uden deres telefon.

Galaxy Watch tilbyder også 21 nye indendørstræningstyper, der giver dig mulighed for at registrere 39 forskellige typer træning. Dermed får du mere variation i din træning. Med Samsung Health kan brugeren nemt holde øje med sin daglige motion, da flere former for træning registreres automatisk. Ens måltider kan ligeledes registreres, hvilket gør det let at få overblik over sit kalorieindtag og ens samlede sunde livsstil.

Et stilfuldt og tidløst design

Brugeren kan vælge den størrelse og farve, som passer til den enkelte, én version i Silver på 46mm og to versioner i 42mm i enten Midnight Black eller Rose Gold. Da hver person har sin individuelle stil, kan man supplere sit Galaxy Watch med flere valgmuligheder i form af forskellige urskiver og armbånd i silikone, læder og tekstil.

Med remme i standardmålene, 22 mm og 20 mm, kan brugeren frit købe remme efter stil og smag i almindelige urforretninger. Galaxy Watch fortsætter som sine forgængere med et klassisk, rundt urdesign og en roterendeurkant, samt Always On Display, som gør, at uret viser en urskive, selv i slukket tilsand. Det er en analog effekt, der giver følelsen af at have et traditionelt ur på armen.

Nyt for Galaxy Watch er en skyggeafbryder, der giver opkaldet en analog dybdeeffekt for at give brugerne mulighed for en mere traditionel følelse af at bære et ur. Derudover har Galaxy Watch en militærcertificeret holbarhedsfaktor gennem Corning Gorilla Glass DX + og branchens førende vandtæthedsscertificereing i 5 ATM, der gør det muligt at bruge uret uanset, hvilket miljø det drejer sig om.

Se også:  Samsung lancerer digital parterapi
Det bedste fra Samsung Galaxys økosystem

Galaxy Watch har alle fordelene fra Galaxy- familien og skaber en problemfri oplevelse gennem SmartThings, Samsung Health, Samsung Flot, Samsung Knox, Samsung Pay med NFC og gennem samarbejder med Spotify og Under Armour. Få nemt adgang og tjek andre enheder med Galaxy Watch gennem SmartThings – fra at tænde lyset og TV’et om morgenen til at tilpasse temperaturen i soveværelset om aftenen.

Samsung Galaxy Watch gør musikafspilningen uden smartphone endnu nemmere med Spotify offline. GPS-funktionen i Galaxy Watch er videreudviklet med mulighed for blandt andet geografisk styrede meddelelser som fx at få en opdatering, når du går forbi dit lokale supermarked og mangler noget i køleskabet.

Galaxy Watch er tilgængelig i butikkerne i slutningen af september med en vejledende pris på 2.999 kroner i 46 mm og 2.799 DKK for Midnight Black og Rose Gold i 42 mm.

Galaxy Watch specifikationer
Model Galaxy Watch 46mm Silver Galaxy Watch 42mm Midnight Black Galaxy Watch 42mm Rose Gold
Display 1.3” (33mm), Cirkulær Super AMOLED (360 x 360) Full Color Always On Display Corning® Gorilla® DX+  1.2” (30mm), Cirkulær Super AMOLED (360 x 360) Full Color Always On Display Corning® Gorilla® DX+ 
Størrelse 46 x 49 x 13 mm 63g (uden armbånd) 41.9 x 45.7 x 12.7 mm 49g (uden armbånd)
Armbånd 22mm (udskiftelige) Farver: Onyx Black, Deep Ocean Blue, Basalt Grey 20mm (udskiftelige) Farver: Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey, Natural Brown
Batteri 472mAh 270mAh
AP Exynos 9110 Dual core 1.15GHz
OS Tizen Based Wearable OS 4.0
Hukommelse og lagring LTE (Bluetooth +4G eSIM støtte) 1.5GB RAM + 4GB intern lagring
Tilslutning 3G/LTE, Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Sensorer Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM, Ambient Light
Opladning WPC-baserad trådløs opladning
Certificering 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Samsung: Android 5.0 eller senere version Andre producenter: Android 5.0 eller senere version iPhone 5 og op, iOS 9.0 eller senere version


TAGS
Galaxy
Gear
Samsung
SmartWatch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S