Home » Promotion » Her får du den ultimative tabletoplevelse
Her får du den ultimative tabletoplevelse

Her får du den ultimative tabletoplevelse

Share

 Annonce 

Galaxy Tab S8 Ultra har stor skærm, smart S-Pen og stærke funktioner til produktivitet og underholdning

En tablet er en uundværlig del af hverdagen i mange hjem. Ikke kun når den står på underholdning, men også når det gælder produktivitet eller kontakt til venner, kollegaer og samarbejdspartnere.

Med Galaxy Tab S8 Ultra får du en tablet med alt, som du kan drømme om til både afslapning og arbejde.

Læs vores test af Samsung Galaxy Tab S8 Ultra her: 

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Enestående storskærm

Intet er vigtigere for en god tablet-oplevelse end skærmen. Galaxy Tab S8 Ultra giver dig den ultimative tabletskærm. Med sine 14,6” har den rigelig plads, til at du kan leve dig ind i en god film, komme tæt på dem, du videochatter med, eller arbejde med tekst, billeder og regneark. Det er nemt at dele skærmen op og flytte indhold mellem apps, så du kan udnytte arealet til fulde.

Skærmen er skabt med Samsungs fineste teknologi. Det farvestærke Super Amoled-display har høj opløsning og en hurtig opdateringshastighed på 120 Hz, så billedet opleves skarpt og smidigt uanset, om du spiller et tempofydt actionspil eller bladrer hurtigt igennem dit Facebook-feed.
Det flotte billede suppleres af fire kvalitetshøjttalere, fintunet af AKG og tilsat Dolby Atmos-teknologi, som giver en imponerende surround-effekt.

Toptunet arbejdstablet

Tab S8 Ultra kommer med en smart S-Pen, som takket være intelligent forudsigelse af dine bevægelser har en ultralav responstid på 2,8 ms. At skrive på skærmen føles som at skrive på et stykke papir. Et væld af smarte værktøjer i Tab S8 Ultra gør det muligt at få fuldt udbytte af pennen.

Med den helt nye Snapdragon 8 Gen 1 som motor er der kræfter til hvad som helst. Selv datatunge arbejdsopgaver, krævende videoredigering og spil håndteres uden problemer. Og med op til 16 GB brugerhukommelse er der grundlag for at multitaske i stor stil.

Et enormt 11.200 mAh-batteri giver rigelig strøm til at klare sig igennem en travl dag, og Tab S8 Ultra oplades hurtigt ved 45 W. Strømmen i Tab S8 Ultra kan sendes videre til en Samsung-mobil, hvis mobilen er ved at løbe tør.

Slank og slidstærk

Trods stor skærm og avanceret teknologi er Tab S8 Ultra en slank og let tablet. Den måler blot 5,5 mm i tykkelsen og vejer 726 gram.Den er nem at tage med i en taske.

Rammen er skabt af det enormt slidstærke Armour Aluminium og skærmen er af Gorilla Glas, så Tab S8 Ultra tåler det meste.

Kom tættere på dem, der er langt væk

Den store skærm gør, at du kommer tættere på familie, venner og kollegaer, når du videochatter med dem.

Det intelligente kamera sikrer, at alle er med i billedet.

To 12 MP-kameraer i toppen af skærmen, det ene med ultrabredt synsfelt, sikrer, at du selv og alle omkring dig kommer med i billedet. Intelligent auto-framing retter perspektivet til, så alle personer er inden for rammen. Tre retningsfølsomme mikrofoner med støjreduktion isolerer din stemme, så den går klart igennem, selv i støjende omgivelser.

Du kan optage din skærm og dit ansigt samtidig, og der kan optages i op til 4K-kvalitet.


TAGS
annonce
Galaxy Tab
promotion
Samsung
sponsoreret
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S