Home » Mobiltelefon » Test: Mesterlig Mobil
Test: Mesterlig Mobil

Test: Mesterlig Mobil

Share

Uanset fra hvilken vinkel, du anskuer Galaxy S7 edge, er det en enestående smartphone, der hæver barren for, hvad man kan forvente af en mobiltelefon

Med sidste års Galaxy S6 edge vendte Samsung skuden 180 grader for at fokusere på design og kvalitet. Stilen føres videre på Galaxy S7 edge. Den nye mobil er stort set helt støvsuget for ligegyldigt lir. I stedet lader den kvaliteten tale for sig selv.

Tåler en tur i toilettet

Selvom den langt henad vejen ligner forgængeren, er edge-designet forfinet. Bagsiden buer nu også i kanterne. Det gør mobilen væsentligt bedre at holde på og bidrager samtidig til et mere homogent look.

Den bedste nyhed er dog, at mobilen er vandafvisende. Dermed ikke sagt, at du kan tage på dykkertur med den, men du behøver ikke bekymre dig om at tage den med ud i regnen eller en tur under bruseren. Skulle den smutte i håndvasken eller toilettet, så klarer den også det.

En glædelig ting er også at Samsung har gjort plads til et microSD-kort, så man kan udvide med ekstra lagerplads.

Multifunktionel skærm

Skærmkvaliteten er der ikke sket det store med siden forgængeren. Igen er der tale om et lækkert display med flot kontrast og stærke farver.

Helt uden opgraderinger er skærmen dog ikke. Den har fået ”Allways on”-funktion. Med hvid skrift på den sorte baggrund vises tid, dato, batteristatus, meddelelser og mistede opkald, når mobilen er på standby. Du slipper derfor for at tænde skærmen for fuld styrke for at få adgang til informationerne, og kan spare både tid og batteri på den måde.

Se også:  Samsung går nye veje med sine helt trådløse earbuds

Den buede del af skærmen – det såkaldte UX-interface – er også opgraderet med nye features og bedre mulighed for at skræddersy skærmkanten med de funktioner, der passer én.

En lille fartdjævel

Et nyt kølesystem sikrer, at der kan fyres højt op for mobilmotoren uden det lille apparat overophedes. Det betyder mere, end man lige skulle tro, for Samsung blæser al konkurrence af banen, når det kommer til ydelse.

Også på nettet er Galaxy S7 edge lynhurtig. Du flyver igennem hjemmesider, og med mindre der er tale om et stort spil, så er der praktisk taget ingen ventetid, når du henter apps.

Batterilevetiden er ligeledes god. Du kan forvente strøm til cirka halvanden dag ved almindelig brug. Hurtig ladeteknologi sikrer samtidig, at mobilen er ladt op igen på en times tid.

Fremragende kamera

Kameraet har fået en overordentlig overhaling. Der er færre megapixel end på forgængeren, til gengæld er hver enkelt pixel større. Det betyder, at de fanger mere lys. Da kameraet samtidig har en stor f1.7-blænde, er mobilen i stand til at skyde fine billeder selv i mørke omgivelser.

Se også:  Butikkerne automatiserer salget med ny 5G-baseret edge-løsning

Omend billedstøjen var markant, lykkedes det os at tage billeder i et rum, der kun var oplyst af mobilens bagudvendte skærm. Ingen andre mobiler klarer det samme.

Skyder du under mere medgørlige forhold, får du lækre billeder med stærke farver og flot kontrast. Hurtig lukker og avanceret autofokus eliminerer sløring og sikrer skarpe billeder.

Video kan skydes i op til UHD, og kameraet byder på omfattende indstillingsmuligheder samt en række kreative funktioner.

Selvom du ikke kan drage nytte af helt så stærk teknik i frontkameraet, er der ikke desto mindre tale om en selfie-kanon af høj kaliber, med mulighed for videooptagelse i QHD og nærmest skræmmende effektive værktøjer til at forskønne ansigter.

Fuldendt smartphone

Det hører så absolut til sjældenhederne, at vi ikke kan finde en eneste ting at sætte en finger på ved en smartphone, men det er faktisk tilfældet med Samsung Galaxy S7 edge, der lige nu må siges at være den bedste smart-
phone, du kan få for penge.

Specifikationer

Pris: 6499 kroner
Skærm: 5.5” Super Amoled
Skærmopløsning: 2560 x 1440 pixel
Processor: 2,15 GHz dual + 1,6 GHz dual, quad core-processor
Kamera: 12 MP, UHD / 5 MP, QHD
Drev: 32 GB, microSD op til 200 GB
Batteri: 3600 mAh
Styresystem: Android 6.0


Samsung Galaxy S7 edge
  • Ydelse:
  • Funktioner
  • Skærm
  • Batterilevetid
  • Kamera
  • Design
  • Pris
4.6

Resume

»Galaxy S7 edge er Samsungs mest helstøbte smartphone til dato. Design, ydelse og funktioner går op i en højere enhed, så du får en overlegen brugeroplevelse. Kan man tale om et mesterværk indenfor noget så banalt som forbruger-elektronik, har du det her. «

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
EDGE
Galaxy
Samsung
snartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S