Test: Mesterlig Mobil

Test: Mesterlig Mobil

Share

Uanset fra hvilken vinkel, du anskuer Galaxy S7 edge, er det en enestående smartphone, der hæver barren for, hvad man kan forvente af en mobiltelefon

Med sidste års Galaxy S6 edge vendte Samsung skuden 180 grader for at fokusere på design og kvalitet. Stilen føres videre på Galaxy S7 edge. Den nye mobil er stort set helt støvsuget for ligegyldigt lir. I stedet lader den kvaliteten tale for sig selv.

Tåler en tur i toilettet

Selvom den langt henad vejen ligner forgængeren, er edge-designet forfinet. Bagsiden buer nu også i kanterne. Det gør mobilen væsentligt bedre at holde på og bidrager samtidig til et mere homogent look.

Se også:  Video: Se vores test af Samsungs 360 graders univers

Den bedste nyhed er dog, at mobilen er vandafvisende. Dermed ikke sagt, at du kan tage på dykkertur med den, men du behøver ikke bekymre dig om at tage den med ud i regnen eller en tur under bruseren. Skulle den smutte i håndvasken eller toilettet, så klarer den også det.

En glædelig ting er også at Samsung har gjort plads til et microSD-kort, så man kan udvide med ekstra lagerplads.

Multifunktionel skærm

Skærmkvaliteten er der ikke sket det store med siden forgængeren. Igen er der tale om et lækkert display med flot kontrast og stærke farver.

Del denne