Home » Promotion » Galaxy Note20 Ultra booster din produktivitet – så vild er pennen i Samsungs mobil
Galaxy Note20 Ultra booster din produktivitet – så vild er pennen i Samsungs mobil

Galaxy Note20 Ultra booster din produktivitet – så vild er pennen i Samsungs mobil

Share

 Annonce 

Skriv og rediger med den smarte pen, gør mobilen til en desktop-pc og overfør dit indhold gnidningsfrit til Office og PDF. Galaxy Note20 Ultra har et væld af unikke funktioner, som gør det nemt at arbejde, uanset hvor du er

Mobilen er en vigtig del af arbejdslivet for rigtig mange mennesker. For at være et effektivt værktøj, er det vigtigt, at den spiller tæt sammen med dine øvrige arbejdsapplikationer og giver dig de optimale betingelser for at være produktiv. Galaxy Note20 Ultra byder på helt særlige features til at booste dit mobile arbejdsliv.

Lille pen med store evner

Klik den digitale S Pen ud i bunden af mobilen, og der åbner sig helt nye muligheder. Skriv håndskrevne noter, skær skærmklip ud, tegn på skærmen, oversæt tekst og meget andet.

Med latenstid på blot 9 ms er præcisionen exceptionel, og du kan tilpasse skrivestilen ned til mindste detalje.

Håndskrevne noter forvandles gindningsfrit til digital tekst. Selv de værste kragetæer kan mobilen tyde, og er teksten skrå eller skæv, rettes den op. Ved hjælp af kunstig intelligens sætter mobilen dine noter pænt op og organiserer dem, så de er nemme at finde rundt i.

Med pennen kan du også styre PowerPoint-præsentationer samt fjernbetjene mobilkameraet.

Spar mange arbejdstimer

En helt genial funktion er desuden, at du kan optage lyd, mens du skriver en note, og så efterfølgende finde de vigtige øjeblikke i din optagelse, ved at klikke på de ord i noten, der blev skrevet samtidig. Det er rigtig smart, hvis du eksempelvis optager et langt interview og vil have mulighed for nemt at finde tilbage til de vigtige dele. Det kan spare mange timers arbejde.

Vilde video-funktioner

Note20 Ultra har samme stærke kamerateknologi som S20 Ultra. Videoegenskaberne er dog udvidet med en Pro video-tilstand, der gør, at du kan fintune indstillinger samt vælge formater og opløsning helt op til 8K.

Air Actions gør det muligt at styre mobilen ved at lave mønstre i luften. Lav en cirkel for at gå et skridt tilbage, et zigzag for at gå til startskærmen og så videre.

Synkroniseret med Office

Når du er færdig med noter, skærmskud eller skitser, kan du gemme indholdet direkte til Word, PDF, PowerPoint eller som en billedfil. Mobilen skaber således ingen barrierer i dit daglige arbejdsflow, men bliver en naturlig del deraf.

Der er også mulighed for at oprette og redigere PDF’er på mobilen, så du kan sende færdige dokumenter. Noter kan automatisk synkroniseres til OneNote, mens kalenderaftaler og påmindelser ryger direkte ind i Outlook. Med trådløs tilkobling til en Windows-pc er det desuden muligt at trække indhold til og fra mobilen samt få sms’er og meddelelser direkte ind på computeren.

Gør mobilen til en PC

Er du klar til den ultimative mobile arbejdsoplevelse, kan Galaxy Note20 Ultra faktisk også laves om til en komplet arbejdscomputer. Med DeX vises mobilens indhold i et klassisk skrivebordsmiljø, når den tilkobles en større skærm. Det kan ske med USB-kabel eller trådløst via Miracast.

Tilslut mus og tastatur med Bluetooth, så kan du arbejde på mobilen, præcis som på en almindelig computer med Office-pakken, Adobe-programmer, diverse Google-tjenester og alt, hvad du ellers er vant til.

Læs vores test af Samsung Galaxy Note20 Ultra herunder:

Samsung Galaxy Note20 Ultra [TEST]: En smartphone som ingen anden


TAGS
annonce
Galaxy
promotion
S-pen
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S