Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy Note10+ [TEST]: Samsungs monstermobil har det hele
Samsung Galaxy Note10+ [TEST]: Samsungs monstermobil har det hele

Samsung Galaxy Note10+ [TEST]: Samsungs monstermobil har det hele

Share

Galaxy Note10+ er vel nok den mest veludrustede smartphone på markedet lige nu. Den har skærmstørrelsen, kræfterne og funktionerne til at klare stort set hvad som helst

Note-serien har en betydelig del af æren for, at smartphones er så store, som de er i dag. Da de første Notes kom på markedet, virkede de kolossale i deres storskærmsdesign, men i dag er skærme på over seks tommer almindeligt.

Den største af de to nye, Note10+, er dog helt oppe på 6,8”, så det er en pænt stor mobil. Men arealet på den relativt slanke mobil er udnyttet optimalt. Skærmen går helt ud til kanterne, kun brudt af et lille kamerahul i toppen. Det betyder, at Note10+ trods alt ikke er større, end den fint kan ligge i hånden. Man kommer dog ikke uden om tohåndsbetjening engang imellem.

Se også:  Vind Samsung Galaxy Note10+

Powerknap og volumenkontrol er placeret i venstre side. Det skal man lige vænne sig til, men det er faktisk ikke helt tosset, for begge nås nemt med pegefingeren.

Kigger man i bunden, må man erfare, at Samsung nu også, som en af de sidste producenter, har valgt at skrotte den analoge udgang til hovedtelefoner. Det er dog formentligt de færreste, der vil bekymre sig om det, da trådløs lyd efterhånden er standard. Samsung kompenserer desuden på fin vis med gode AKG-øretelefoner til USB-C-porten.

Den mægtige pen

I bunden af mobilen finder man også Note-mobilernes vigtigste særkende, nemlig S-pennen.

Den lille pen er igen blevet opgraderet, så den kan endnu mere. Det er ikke bare muligt at skrive noter, tegne, oversætte, redigere fotos m.m. Nu kan du også bruge den som fjernbetjening til kameraet og via fagter i luften, kan du styre spil og forskellige apps. Det er ikke så mange apps, der understøtter det endnu, men det fungerer ganske udmærket.

En opgradering, vi virkelig sætter pris på, er, at de noter, du skriver med pennen, kan konverteres til digital tekst. Du kan således nemt dele eller redigere dine tekster. Konverteringen sker med utrolig præcision. Selv vores værste kragetæer tydede mobilen uden problemer.

Flotte fotos nat og dag

Der er lagt enorme kræfter i kameraet. Det er bygget efter samme konfiguration som Galaxy S10 med tredelt hovedkamera bestående af vidvinkel, ultravidvinkel og teleobjektiv (2 x zoom). Dertil er der føjet et nyt dybdekamera, som gør det muligt at lave bokeh-effekter samt afvikle AR-indhold og scanne 3D-figurer via Samsungs egen 3D-app. Det kræver en rolig hånd, men med lidt øvelse får du fine scanninger.

Blandt funktionerne er kommet en nat-tilstand, som bruger digitalt trylleri til at få lysstærke og skarpe billeder i kassen under helt mørke forhold. Det er dog ikke sikkert, du får brug for den, for selv uden den hjælp, er mobilens kamera suverænt ved svagt lys. Den store blænde og stærke billedstabilisering sikrer utrolig flotte billeder under stort set alle lysforhold. Der findes måske mobilkameraer med lidt flere features, men ingen der på ren billedkvalitet slår Note10+.

Samsung Galaxy Note10+
  • Features
  • Skærm
  • Ydelse
  • Kamera
  • Batteri
  • Design
  • Pris
5

Dommen

»En smartphone til dem, der ikke vil mangle noget. Galaxy Note10+ giver dig det maksimale på såvel skærm som kamera, kapacitet og ikke mindst features. Den forbedrede S-pen sætter prikken over i’et. Der er ingen mobiler, der kan matche den lige nu.«

Pris: 8499 kr.
Skærm: 6,8” Quad HD+ Dynamic Amoled Infinity-O Display
Processor: 7nm 64-bit octa, 2,7 Ghz
Drev: 12 GB ram / 256 GB + microSD
Kamera: 16 MP F2.2 ultravidvinkel + 12 MP F1.5/F2.4 vidvinkel, OIS +
12 MP, F2.1 tele, OIS + dybdekamera, 4K 60 fps / 10 MP, F2.2 frontkamera
Batteri: 4300 mAh, 45 W opladning, trådløs, PowerShare
System: Android 9 + One UI

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Galaxy Note
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S