Samsung giver dig alle de bedste mobilfeatures til lavere pris

Samsung giver dig alle de bedste mobilfeatures til lavere pris

Share

Den nye Galaxy A8 er stort set identisk med Samsungs populære topmobil, Galaxy S8. Den er bare billigere og har et par nye features. Mobilen byder eksempelvis på dobbelt frontkamera

Samsung skyder det kommende år igang med en ny smartphone i A-serien. Traditionelt består denne serie af mere prisoverkommelige mobiler med mere skrabede specs end topmobilerne i S-serien. Omend prisen er væsentligt lavere, så er A8 dog langt henad vejen helt identisk med den aktuelle flagskibsmobil Galaxy S8.  

Underholdning i bredformat

Der er tale om en smartphone med 5.6’’ Super AMOLED-skærm i FHD+-opløsning (1080 x 2220 pixels).

Den såkaldte Infinity-skærm dækker stort set hele fronten og har et ultrabredt 18.5:9 format, som går den velegnet til film og underholdning.  

Se også:  Nye iPhones i morgen: Det kan du forvente ...

Skærmens “Always on”-funktion gør, du ikke går glip af noget af det, der sker på telefonen, fordi displayet altid viser notifikationer samt klokkeslæt, selvom telefonen er låst.

Galaxy A8 er også IP68-klassificeret (vand og støvbestandig), hvilket gør, at den kan bruges i alt slags vejr. Galaxy A8 er samtidig den første mobiltelefon i A-serien, som kan bruges til Samsung Gear VR.

Der plads til to SIM-kort samt et micro SD-kort.

Dobbelt frontkamera

På bagsiden er der 16 MP F1.7 bagsidekamera, præcis som på Galaxy S8. Den store blænde betyder, at billeder bliver flotte og skarpe, selv ved ringe belysning.

Som noget nyt byder Galaxy A8 dog på ikke mindre end to frontkameraer. Konfigurationen af 16MP + 8MP F1.9 kameraer gør, at brugerne tage kan skifte mellem to lag for at fange den bedst mulige selfie – alt fra nære close-ups til billeder med skarpe og detaljerede baggrunde.

Se også:  Huawei P20 Pro [TEST]: Førsteklasses kamera og suverænt batteri

Galaxy A8 er desuden udstyret med en Live Fokus-funktion, der gør, at brugeren kan kontrollere dybden i billedet og skabe lækre bokeh-effekte. Både mens og efter billedet tages.

Andre nye kamerafunktioner er Food Mode, hvor man nemt kan tage gode madbilleder eller tilføje stickers for at gøre billederne unikke.

Del denne