Home » Gaming & Konsoller » Gadgets til jobbet
Gadgets til jobbet

Gadgets til jobbet

Share

Mobil- og tabletvenlige printere, trådløse mus, USB-nøgler til mobilen, let bærbar og diskret videoovervågning er på gadget-joblisten denne måned

Mobile printløsninger fra HP

HP LaserJet Enterprise M800-serien er branchens første A3-printer til virksomheder med MFP-seriens touch-to-print funktionalitet og wireless direct. Enhederne gør det let at printe sikkert fra hvilken som helst NFC-aktiveret smartphone eller tablet med bare et enkelt tryk.

I serien findes HP Colour LaserJet Enterprise flow MFP M880 og HP LaserJet Enterprise flow MFP M830, der har funktionen HP’s Flow document management-teknologi, som effektiviserer digitale- og papirprocesser og letter virksomhedens arbejdsgange.

Pris: Fra ca. 70.000 kr. ekskl. moms

[pt id=’2029462′ size=’large’ link=’file’]

 

Logitech præsenterer ny trådløs mus

Logitech Wireless Mouse M560 har et design, der passer til håndens form og er skabt til at blive anvendt i mange timer. Musen passer både til dem, der bruger venstre hånd, og til dem, der bruger højre. Logitech Wireless Mouse M560 har en knap til Windows 8-menuen, der er placeret bag scroll-hjulet.

Med den kan man med et enkelt klik få adgang til de mest anvendte funktioner, herunder apps, switch og charms bar. Musen har også to ekstra knapper til tommel-fingeren, som kan bruges til at skifte mellem på den ene side den traditionelle Windows-desktop og applikationer og på den anden side det nye fuldskærmsinterface fra Windows 8.

Se også:  Under ferien: Beskyt dit udstyr i ferielandet

Pris: Ca. 280 kr. ekskl. moms

[pt id=’2029463′ size=’large’ link=’file’]

 

Ny USB-nøgle går direkte i mobilen

Adata har for nylig lanceret en ny USB-nøgle, DashDrive Durable UD320, der kan bruges direkte i smartphonen eller tabletten. Med en kapacitet på 16 eller 32 gigabyte er DashDrive Durable UD320 det manglende led mellem pc’en og den mobile enhed.

Traditionelle USB-nøgler er begrænset af, at de skal forbindes til fx en pc, men i kraft af at de er praktiske, hurtige og enkle, har de stadig eksistensberettigelse. UD320 har en såkaldt On-The-Go-feature (OTG), så flash-drevet kan sættes i din smartphone eller tablet, hvorfra du kan overføre eller bruge dataene direkte. UD320 har en mikro-USB-adapter, der passer til enhver mobil enhed, der kører med styre-systemet Android 4.1 eller højere.

Pris: UD320 16 GB ca. 80 kr.,
UD320 32 GB ca. 135 kr. ekskl. moms

[pt id=’2029464′ size=’large’ link=’file’]

 

HP lancerer mobil tynd klient med 4G

HP lancerer nu en ny tynd klient, HP mt41 Mobile Thin Client, der er designet til at øge produktiviteten for den mobile arbejdsstyrke. Den lette enhed, der har samme fysiske form som en bærbar pc, kombinerer nemlig høj ydeevne med pålidelig opkobling og sikker adgang til data.

Med HP’s mt41 mobile tynde klient kan man være produktiv og samtidig føle sig sikker på, at selv følsomme data er beskyttede, når man er på farten. Ligesom på en traditionel tynd klient er der ingen information tilgængelig på selve enheden. Man tænder for computeren og logger ind på firmaets sikre netværk – uanset om man er på kontoret, hjemme eller andetsteds, hvor der er adgang til skyen.

Se også:  Bruger du sundhedsgadgets?

Pris: Fra 5390 kr. ekskl. moms

[pt id=’2029465′ size=’large’ link=’file’]

 

Diskret videoovervågning til SMV’er

Sonys trådløse kamera SNC-CX600W er udviklet til mindre virksomheder og kommer nu på det europæiske marked. Kameraet med vidvinkel-objektiv og en billedkvalitet på 720p markerer et gennembrud på markedet for prisbillige kameraer, der samtidig er avanceret, har alle features og endda er nemt at installere.

Kameraet er forsynet med Sonys originale Ipela Engine Ex, der er et unikt, integreret signalbehandlingssystem, der via en af branchens bedste optikker dækker fulde 120 grader – eller omkring 50 pct. bredere end andre kameraer i samme klasse.

I brug vil kameraets bevægelsessensor registrere en ubuden gæst, hvorefter kameraet vil tænde LED vidvinkel-belysning, sende en forudindspillet talebesked om indbruddet og samtidig sende en e-mail til den ansvarlige. Levende billeder af begivenheden og afspilning af optagelser fra et isat SD-kort kan hentes via Internet Explorer.

Pris: 2000 kr. ekskl. moms

[pt id=’2029466′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
gadgets

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S