Home » Smart hjem » Gadgetkalender 2021: Vind en intelligent robotstøvsuger med smart affaldsbeholder
Gadgetkalender 2021: Vind en intelligent robotstøvsuger med smart affaldsbeholder

Gadgetkalender 2021: Vind en intelligent robotstøvsuger med smart affaldsbeholder

Share
Præmien er:
iRobot Roomba J7+ til en værdi af 7999 kroner

Intelligent robotstøvsuger med smart affaldsbeholder

iRobot er pioneren inden for robotstøv-sugere, og med Roomba J7+ sætter producenten endnu en gang nye standarder for, hvordan en moderne robotstøvsuger af ypperste klasse skal fungere og se ud.

Designmæssigt er Roomba j7+ i en klasse for sig, helt ned i de mindste detaljer. Den ledsages af en kombineret ladestation og støvbeholder, så du ikke skal bruge tid på at tømme støvsugeren efter brug hver gang. Designfinessen her er, at beholderens låg ganske raffineret er forsynet med en lille læderstrop.

Den intelligente robotstøvsuger indprenter sig hjemmets indretning og danner et kort. Fremover vil den så kunne huske, hvordan den skal navigere rundt om alle forhindringer. Selv hvis du glemmer at rydde Lego-klodserne op, undgår Roomba J7+ at suge dem op. Også efterladenskaber fra kæledyr kører støvsugerrobotten udenom.

Når den kraftigt sugende Roomba J7+ har lært din bolig grundigt at kende, er den i stand til at give ret nøjagtige estimater på, hvor lang tid en rengøring vil vare. Den kan også stemmestyres med Google Assistant og Amazon Alexa.

Hvis batteriniveauet er lavt, kører robotten selv hen til genopladning, og du kan endda indstille den til at genoptage arbejdet, indtil gulvet er så rent, som du vil have, det skal være.

Når støvsugeren er fyldt op med skidt og støv, tømmes Roomba j7+ i den kombinerede opladestation og støvbeholder, CleanBase.

Den praktiske beholder kan rumme indholdet fra 60 dages støvsugning. Når posen i beholderen endelig er fyldt, tager du den bare ud af beholderen, smider den i skraldespanden og indsætter en ny pose. Ganske enkelt.

Spørgsmål:
Hvor længe er iRobot Roomba J7+ i stand til at køre på en opladning?

 • A: 75 minutter
 • B: 75 uger
 • C: 75 sekunder

Klik her for at gå tilbage og deltage i resten af konkurrencerne i Gadgetkalender 2021

KONKURRENCE-BETINGELSERNE

Sådan deltager du

 • Ansatte i Audio Media A/S må ikke deltage i konkurrencen.
 • Ved mistanke om snyd har Audio Media A/S ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.
 • Hver deltager kan kun deltage én gang.

Udtrækning af vinder

 • Der trækkes lod imellem alle besvarelser i konkurrencen.
 • Vinderen kontaktes direkte per mail. Vinderen skal positivt tilkendegive overfor Audio Media A/S at de accepterer præmien indenfor 5 dage – ved manglende accept trækkes en ny vinder.
 • Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig at Audio Media A/S må offentliggøre navn på vinderen/vinderne på de medier som anvendes af Audio Media A/S.

Præmier

 • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
 • Audio Media A/S påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.
 • Præmien sendes portofrit og kan kun fremsendes til en adresse i Danmark.
 • Eventuelle lokale skatte- eller afgiftsmæssige konsekvenser ved modtagelse af præmien er alene et forhold mellem den enkelte person og de nationale skatte- og afgiftsmæssige myndigheder.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af tredjepart. I forbindelse med konkurrencen anvendes tredjepartssoftwaren SurveyMonkey til at registrere konkurrencens deltagere og deres besvarelser. Alle disse data opbevares under sikre forhold og slettes senest 12 måneder, efter at konkurrencen er afsluttet.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S