Fyldig lyd

Fyldig lyd

Share

Logitech er mest af alt kendt for deres mus og tastaturer,
men de udvikler også højttalersystemer og har før fået gode anmeldelser på den
front. Nu er de så aktuelle med deres højttalersystem Z523, som Alt om DATA har
lyttet til

Den helt store ting ved højttalere er, at de passer til alle computere og operativsystemer. Der skal ikke installeres drivere eller software for at få glæde af dem. Z523 er heller ingen undtagelse, og vi gik glad og fro i gang med at sætte dem til vores Ubuntu-baserede laptop.

Z523 består af en subwoofer og to fronthøjttalere. Umiddelbart er subwooferen ikke så tung, som vi havde forventet, på trods af den er udstyret med to store membraner – en der sender lyden ud i fronten, og en der sender lyden ud i bunden.

Se også:  Logitech Brio 4K Stream Edition [TEST]: Kongen koster kassen

De to fronthøjttalere kobles til subwooferen, og her blev det lidt sjovt, for hvor den ene blev koblet til via et standard lydkabel, så brugte den anden et meget bredere kabel, der mundede ud i et 9-polet stik. Selv samme højttaler skulle så også tilsluttes computerens lydudgang og var den, hvorfra du indstillede lydstyrke samt basniveau.

Absolut god lyd

Nu satte vi så højttalerne til at arbejde. Vi afspillede først musik for at vurdere, hvor god dynamik der var i højttalerne, og derefter satte vi en film på for at få en idé om, hvor gode højttalerne var til at gengive de forskellige typer af lydeffekter, som der kommer i en film.

Endelig blev der sat drøn under et spil, så også de lydeffekter blev bedømt.

Se også:  Logitech Zone Wired [TEST]: Headset til Teams-møder

Helt overordnet var lyden ganske fin. Den fyldte relativ meget i rummet, men det var forbavsende begrænset, hvor meget vi kunne skrue op for lyden. Naturligvis ligger en del af skylden i den bærbare, men vi havde nok forventet en bedre evne til at forstærke lyden, end vi rent faktisk oplevede.

Dernæst manglede vi en anelse klarhed i diskanttonerne, de var lidt uldne at lytte til, når vi lyttede rigtig godt efter.

Vores konklusion er, at det er et rigtig godt sæt højttalere, når det handler om at lytte til lydeffekter i spil, og i effektfilm er det også et godt sæt højttalere. Men det er ikke det bedste, når det er musikken, der skal være det bærende element.

[pt id=’2004156′ size=’large’ link=’file’]

 


Speaker System Z523
  • Funktionalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Et meget dekorativt sæt højttalere, der var gode til lydsiden i computerspil, men som manglede lidt, når det kom til musik

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Computerhøjttaler
Logitech
lydsystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S