Home » Printer » Fyld printeren uden at blive ruineret
Fyld printeren uden at blive ruineret

Fyld printeren uden at blive ruineret

Share

Valget behøver ikke at stå mellem at betale en formue for en ægte patron eller at gå på kompromis med kvaliteten for at slippe billigere, når printeren skal fyldes. Et dansk firma lover at give dig blæk i topkvalitet uden at rippe din konto

Mange får en forskrækkelse, når der skal købes nye patroner til printeren. Printere er ofte billige i anskaffelse, men nye patroner er i mange tilfælde så dyre, at det ville være en bedre handel at købe en helt ny printer.

Det er dog en udbredt misforståelse, at man som forbruger er stavnsbundet til en enkelt producents patroner, eller at det eneste alternativ er en uægte patron, som sætter printerens liv på spil. Faktisk findes der et dansk alternativ, som lover at være op til 50 procent billigere end originalproducenternes produkter.

Se også:  Duel på printer-teknologi: Blæk versus laser

MM Distribution råder over Nordens største sortiment inden for egenproducerede printerpatroner. Produktionen foregår på europæiske fabrikker, og konceptet er baseret på, at brugte printerpatroner indsamles fra forhandlere eller direkte fra erhvervskunder eller offentlige institutioner. De tomme patroner bliver sendt til genopfyldning hos europæiske producenter og sendes på markedet herhjemme.

Ifølge MM Distribution sikrer dette kvaliteten, men betyder samtidig, at patronerne kan sælges til en pris, der er 30-50 procent lavere end de tilsvarende originale produkter.


TAGS
blækprint
MM Distribution

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S