Home » Tilbehør » Få hovedtelefonstik i din iPhone 7
Få hovedtelefonstik i din iPhone 7

Få hovedtelefonstik i din iPhone 7

Share

Er du ked af at det manglende jackstik til hovedtelefoner i din nye iPhone 7 eller 7 Plus, så er Fuze din redning. Det nye cover giver dig hovedtelefonstikket tilbage og fordobler mobilens batterilevetid

Det manglende hovedtelefonstik i de nye iPhones er virkelig noget, der har skilt vandene. Tilhængerne kalder det er modigt og fremadskuende træk, mens modstanderne er rasende over dette overgreb på den analoge lydtilslutning.

Er du blandt dem, der begræder tabet af jackstikket, men alligevel ikke har kunnet lade være med at kaste dig over iPhone 7, så fortvivl ikke. Actual Innovation har skabt en smart løsning, så du ikke kommer til at mangle noget som helst.

Se også:  IPhone 12 lanceres i aften – her er rygterne

Med Fuze får du et iPhone-cover, der ikke bare giver dig ekstra batteri, så du kan bruge mobilen dobbelt så lang tid uden at lade op. Der er også indbygget jackstik, så du kan tilslutte dine hovedtelefoner på god gammeldags maner. Pyha.

Bestil nu og spar penge

Fuze er designet i samme slidstærke plastmateriale, som Apples egne covers, og beskytter mobilen mod ridser og andre skader. Coveret fås både til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Prisen er 69 dollars, men køber du coveret nu kan du få det til en særlig early bird pris på 59 dollars. Om det overhovedet kommer på markedet afhænger dog af, om der er nok, der bestiller. For der er tale om et kickstarter-project, som skal skaffe 60.000 dollars i start-kapital for at blive realiseret. Udsigterne er dog positive. Med en måned tilbage at løbe på, har Fuze allerede hentet 61 procent af beløbet hjem. 

Se også:  B&O Beoplay H9 [TEST]: Gennemført klasse-design

Læs mere og bestil Fuze her.


TAGS
Cover
hovedtelefoner
iPhone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S