Home » Hovedtelefoner og højttalere » Funcl W1 [TEST]: Helt trådløse og hamrende billige
Funcl W1 [TEST]: Helt trådløse og hamrende billige

Funcl W1 [TEST]: Helt trådløse og hamrende billige

Share

Kan man få noget der lyder bare nogenlunde ordentligt til 330 kroner? Overraskende nok er svaret ja. Funcl W1 er fremragende til prisen

Det vrimler frem med helt trådløse høretelefoner for tiden, og de kan fås til billigere og billigere penge. Men hvor billigt kan det egentlig blive, før det simpelthen bliver for ringe?

49 dollars lyder umiddelbart som langt under grænsen, og vi havde derfor meget lave forventninger til W1, der kommer fra det nyetablerede firma Funcl, som angiveligt har tidligere medarbejdere fra Harman Kardon, Xiaomi og flere andre store tech- og lyd-producenter siddende.

Sidder fint og lyder godt

Det var således ganske overraskende, at der, efter en ubesværet tilkobling til mobilen via Bluetooth 5.0, strømmede behagelig vellyd ud i ørerne. Lyden er mere sammenklemt og bunden svagere end i de dyreste modeller, men faktisk bedre balanceret, end vi har oplevet i sæt, der koster det fire- eller femdobbelte. De fylder ikke meget, men sidder fint i ørerne, og der er simpel touchbetjening på ydersiderne, så man kan starte og pause musik samt aktivere stemmestyrede assistenter.

W1 kommer i en diskret opbevaringsæske, som giver tre fulde opladninger af høretelefonerne, som i sig selv holder til 4,5 timers musik. Det er mere end anstændigt for et headset af denne type.

Vi vil vove den påstand, at du ikke finder bedre til prisen lige nu. Skulle du have luft i budgettet til at gå en tand op, fås en AirPods-lignende AI-model fra samme producent til 79 dollars. De har bedre batterilevetid og AptX. Dem gav vi også et lyt og må konstatere, at de trods prisen faktisk slår de fleste konkurrenter på markedet.


Funcl W1
4.5

Dommen

49 dollars

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Funcl
w1

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S