Home » Bærbar computer » Fuld kraft på laptoppen i tre år
Fuld kraft på laptoppen i tre år

Fuld kraft på laptoppen i tre år

Share

Nye business bærbare fra HP kan udstyres med Long Life batteri, der giver op til tre års levetid med fuld power

Hewlett-Packard er klar med to nye serier bærbare pc’er til virksomheder. Til pc’erne kan købes særlige Long Life batterier, som har en levetid på op til tre år med konstant høj ydeevne. Det er dobbelt så lang tid som de fleste lithium-ion batterier. Samtidig er de nye batterier med til at reducere batteriaffaldet, da der vil blive brugt færre batterier i pc’ens levetid.

“Batteriets levetid i pc’en er en afgørende faktor for medarbejdernes produktivitet. Desværre bliver almindelige batterier i notebooks slidt over tid, og i løbet af 1-1½ år er de faktisk udskiftningsmodne”, siger markedschef Henrik Johansson og fortsætter: “Med det nye batteri fra HP får medarbejderne ensartet ydeevne fra batteriet, uanset om det er få dage gammelt eller har været brugt i flere år”.

Se også:  Nye kundebehov gør den bærbare pc mere specialiseret

De nye pc’er er HP EliteBook 8440p (fra kr. 10.200 kroner) og HP EliteBook 8540p (fra kr. 10.999 kroner) som er højtydende bærbare, med den nyeste mobile teknologi og et hårdført design skabt ud fra den amerikanske hærs hårde MIL-STD 810G- standarder.

Det samme gør sig gældende for HP EliteBook 8540w (fra kr. 15.300), som er en kraftig bærbar workstation med særlig processorkraft finetunet til en række tunge 3D-applikationer og softwaren HP SkyRoom til videokonferencer i HD.

Derudover er der HP ProBook 6440b (fra kr. 6.950 kroner) og HP ProBook 6540b (fra kr. 7.200), som begge er skabt til medarbejdere i virksomheder, som ønsker en prisgunstig kombination af forretningskritiske funktioner og driftssikkerhed i deres bærbare pc’er. De har Intel Core-processor og fås enten med en 14 eller 15,6 tommer HD LED widescreenskærm.

Se også:  Nu får fans unik mulighed for at blive trænet af Astralis

Både HP EliteBook og HP ProBook bærbare har HP QuickWeb, som giver adgang til nettet i løbet af få sekunder, når pc’en i øvrigt er lukket. Desuden finder man HPs QuickLook3, der giver adgang til e-mail, kalender og kontakter, uden at skulle starte den bærbare. Tastaturet er i øvrigt designet til at modstå diverse væsker, hvis man skulle være uheldig at tabe dem i tastaturet.


TAGS
batterilevetid
business laptop
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S