Home » Netværk » Fuld power på den trådløse underholdning
Fuld power på den trådløse underholdning

Fuld power på den trådløse underholdning

Share

Linksys E4200 er en ekstra kraftig dual band-router, der skal gøre den trådløse sammenkobling af dine medieapparater til en leg

Selvom mange fjernsyn og andre medieapparater efterhånden kan kobles på det trådløse netværk, er det langtfra altid, at dette sker lige smertefrit. Routeren, der skal håndtere den trådløse kommunikation, er en af de væsentligste flaskehalse, der kan gøre det svært at få alle de mange informationer igennem netværket hurtigt nok.

Er den trådløse hjemmeunderholdning noget, man vægter særlig højt, kan det derfor være en god ide at investere i en ordentlig router, der er gearet til mediebrug.

Cisco er klar med sådan en sag i form af Linksys E4200. Der er tale om en dual band-model, der anvender den hurtige 802.11n standard og via 2,4GHz-frekvensen skal kunne levere hastigheder på 300Mbps.

Se også:  Netgear Nighthawk RAX200 [TEST]: Wi-Fi 6-kraftværk i absolut topklasse

Det burde give båndbredde nok til selv højtopløste videoer. Routeren giver mulighed for at prioritere båndbredden, sådan at du kan give forrang til videoer, stemmesamtaler, musik eller andet.

Der er desuden usb-indgang, så du kan streame videoer og billeder direkte fra routeren samt uPnP-medieserver-funktionalitet, så du kan tilkoble netværksharddisk og dele dine mediefiler.

Linksys E4200 er ikke tilgængelig i Danmark endnu, men i USA har den fået en pris på 179,99 dollars, så mon ikke vi skal forvente at slippe minimum 1.500 kroner herhjemme?


TAGS
Cisco
linksys
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S