Home » Apps » Guide: Få fuld kontrol over alle dine apps
Guide: Få fuld kontrol over alle dine apps

Guide: Få fuld kontrol over alle dine apps

Share

Hvis du har styr på dine apps, har du styr på pc’en. Alt om DATA viser, hvordan du kontrollerer dine installerede programmer

Applikationer er de programmer, man kører på sin pc. De er en del af livet. Vi bruger dem alle, og vores maskiner ville være nytteløse uden dem. Men de har en tendens til at begive sig lidt uden for kontrol, navnlig hvis der er tale om et system, der har eksisteret i lang tid. En applikation består næsten altid af en række filer. Jo flere apps du har installeret, desto flere filer er der på din harddisk.

Det er ikke i sig selv et problem, før drevet er fyldt op med titusindvis af sager, og en enkelt søgning tager en halv time, fordi Windows har besluttet, at hver en sten skal vendes. Lad os give dig en lille quiz: Hvad var det seneste program, du installerede, og hvor på harddisken ligger det?

Se også:  Menneskeligt set: Er det gode det bedstes fjende?

Vi tør vædde på, at du ikke kender svaret på det første spørgsmål, og hvad angår det andet: Du skøjtede gennem processen og lod programmet selv bestemme, hvor det ville ligge. Og du aner ikke, hvad det i øvrigt har spredt rundt omkring på din harddisk. Det er både normalt og helt forståeligt at lade sig føre med i installationsprocessen, men det er ikke besværligt at opnå organisering, og en velordnet pc gør livet lettere.

Medmindre du bruger ekstreme metoder, vil du aldrig kunne forhindre fremmede filer i at sive ind på din pc. Men vi kan vise dig, hvordan du finder dem, og hvordan du helt kan fjerne uønskede programmer.

Se også:  Har Microsoft stoppet Windows-opdateringer i Rusland?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14Næste

TAGS
apps
oprydning
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S