Home » Lagerenheder » Fuld fart for få kroner
Fuld fart for få kroner

Fuld fart for få kroner

Share

En ssd er vejen frem, hvis datatrafikken skal køre hurtigt og uhæmmet. Priserne er heldigvis ikke så høje, som de har været. Faktisk kommer du langt for under 1.000 kroner

Ny teknologi er sædvanligvis nogen tid om at finde et prisleje og en almen anvendelighed, der gør, at den kommer bredt ud på markedet. For ssd’ernes vedkommende har vejen dog været længere end megen anden teknologi. Det på trods af at de små lydløse diske kan give en gevaldig ydelsesforbedring, som vil kunne mærkes af alle, der skifter fra en almindelig harddisk.

Det er navnlig priser, der har holdt udbredelsen tilbage, men nu er de ved at nå et leje, hvor alle kan være med. Flere af de nye-ste og hurtigste modeller fås til under 1.000 kroner.

Hurtig ssd til billige penge

SSDNow V300 er næste generation af Kingstons velrenommerede ssd’er, der flere gange har vakt begejstring her på redaktionen. Drevene er tænkt som en opgradering til den prisbevidste forbruger, der leder efter en god ssd til sin nuværende maskine.

SSDNow V300 er 10 gange hurtigere end en 7.200-rpm skivebaseret harddisk og kører på en LSI SandForce Flash Storage-processor, der er specialbygget til Kingston og optimeret til 19 nm nand-flashhukommelse. Dermed kan drevene levere sekventiel læse- og skrivehastighed på op til 450MB/s.

Se også:  Tjen penge på at finde huller i Intels sikkerhed

»LSI har arbejdet sammen med Kingston for at frembringe et specialdesignet solid state-drev til Kingstons SSDNow V-Serie,« siger Kent Smith, senior-director of pro- duct-marketing, Flash Components Division, LSI. »Vores SF-2281 Client FSP´er giver Kingstons kunder features på enterprise-niveau og en forbedret oplevelse med computeren – især for førstegangskøbere. SSDNow V300 er vores bedste opgradering til prisen for brugere, der ønsker at få deres nuværende system til at yde bedre. De vil opleve en meget hurtigere opstart og et langt hurtigere system, særligt når der er mange programmer åbne.«

[pt id=’2024503′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Kingston SSDNow V300.”‘]

Kingston SSDNow V300.

SSDNow V300 er tilgængelig med 60, 120 og 240GB kapacitet og fås som enten et stand alone-drev eller som et opgraderingskit, der kommer med kloningssoftware og andet tilbehør til både stationære og bærbare pc’er. SSDNow V300 er bakket op af tre års garanti og gratis teknisk support.

Drevene er på markedet nu. Se priserne her.

Fuld power fra PNY

PNY er også klar med nye ssd’er, der sælges overraskende billigt, men har høj hastighed og stor kapacitet. PNY XLR8 leverer en hastighed på hele 500MB/s med 60.000 iops takket være en SandForce SF2200-controller samt sata-6GB/s-interface og holder ifølge producenten i fem år ved intens daglig brug på op til 15GB om dagen (almindeligvis beregnes gennemsnitlig daglig brug til 3,5GB om dagen).

Se også:  Seagate FireCuda 530 2 TB [TEST]: Seriøst hurtigt ssd-drev med en lille trumf i baghånden

PNY XLR8 fås til med 120GB, 240GB og 480GB. Se priserne her.

[pt id=’2023976′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”PNY XLR8.”‘]

PNY XLR8.

Hurtig ssd fra Intel

Intel SSD 335 er den første ssd fra Intel, som bruger 20 NM nand-flash-hukommelse. Drevet er baseret på ny cellestruktur, som muliggør en mere aggressiv celleskalering og anvender desuden den hurtige sata-6GB/s-forbindelse. Det giver læse- og skrivehastighed på henholdsvis 500 og 450MB/s.

De gratis værktøjer SSD Toolbox og SSD Optimizer er nu kompatible med Windows 8, så det er muligt at udnytte det fulde potentiale i Intels ssd’er på en computer med det nye styresystem. For at gøre installationen nemmere er det desuden muligt at hente Data Migration Software, som gør overførslen fra en ssd til en anden til en hurtig og simpel opgave.

[pt id=’2024294′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Intel SSD 335.”‘]

Intel SSD 335.

Prisen pr. gigabyte er stort set lige så god som de øvrige drev nævnt ovenfor, men SSD 335 fås kun med kapacitet på 240GB, så vi kommer ikke helt ned under en tusse.

Drevet er på markedet nu. Se prisen her.


TAGS
intel
Kingston
PNY
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S