Home » Internet » Fri kabel-tv på computeren
Fri kabel-tv på computeren

Fri kabel-tv på computeren

Share

YouSee, indfører fra i dag fri adgang til at se tv på computeren for selskabets bredbåndskunder.

Kunderne kan se 30 af de mest populære tv-kanaler på det danske marked. De vil — når tjenesten YouSee Web-tv er fuldt udbygget — få adgang til et komplet spejl af indholdet i YouSee’s tre tv-pakker på kabel-nettet. Tjenesten findes på adressen yousee.tv.

“Konkurrencen på bredbåndsmarkedet afgøres i høj grad af, hvem der kan tilbyde det bedste indhold. Her står vi i forvejen stærkt med TDC-koncernens musiktjeneste PLAY, som giver fri adgang til flere end fem millioner musiknumre. Nu går vi et skridt videre i samme retning ved også at give YouSee’s bredbåndskunder ubegrænset adgang til de bedste tv-kanaler, uden at det koster ekstra,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

Se også:  YouSee har flest utilfredse kunder

Med dette tiltag er YouSee blandt verdens første kabel-tv-udbydere til at distribuere tv på det åbne internet, dvs. som web-tv. Selv om det kun er selskabets egne bredbåndskunder, der får fri adgang til alle kanaler, kan ikke-kunder også købe sig adgang til at se tv via nettet, indtil videre dog begrænset til 23 tv-kanaler. Dertil kommer, at alle bredbåndskunder har mulighed for at leje de nyeste spillefilm fra YouSee Cinema, som også er tilgængelig fra yousee.tv.

“Her og nu handler det for os om at tilbyde vores kunder en unik kombination af bredbånd, musik og tv, som ingen andre kan konkurrere med. På længere sigt handler det om at forberede os på, at det gradvist bliver mere og mere almindeligt at se tv eller leje film via computeren. Vores mål er at skabe den stærkeste danske videoportal på nettet,” siger Ulf Lund.

Se også:  Prøv YouTv gratis i en måned

TAGS
Kabeltv
web-tv
Yousee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S