Home » Underholdning » Fri fra skole! Lektierne er lavet og fritiden venter
Fri fra skole! Lektierne er lavet og fritiden venter

Fri fra skole! Lektierne er lavet og fritiden venter

Share

Sommetider trænger man bare til at slå hjernen fra og nyde, at lektierne er overstået, weekenden banker på døren, eller du skal hygge med vennerne. Men hvilken afslapningstype er du? Skal du kaste dig foran en fed film på husalteret eller skal der musik på anlægget? Se her og bliv inspireret.

Tilbage bag rattet

Hvis holdet bag Fast and the Furious troede, at de kunne lægge den hurtige livsstil bag sig, tog de fejl. Denne syvende udgave af filmen trækker tråde fra den 5. og 6. i serien, og der er selvfølgelig garanteret hurtige biler, lækre damer og folk med teknologiske våben, der kæmper om verdensherredømmet …

[pt id=’2036071′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Dvd og Blu-ray
Leverandør: Universal Sony
Ude: 28/8

Tv’et til det hele

Et flad-tv er ikke længere bare et tv, der kan vise DR, TV 2, TV3 og andre kanaler. Det er så meget mere! Dette 55” LED-tv med knivskarp Ultra HD-opløsning på 3840 x 2160 pixel har indbygget Wi-Fi og smart-tv med Android styresystemet. Dermed får du udover fjernsynskanaler adgang til et væld af apps, muligheder for streaming af film, spil og masser af andre funktioner. Da tv’et har DLNA og Google Cast, kan du også nemt tilkoble din smartphone til tv’et og streame indhold fra mobilen. Via TV Sideview kan du endda få tv-guiden over på mobilen og få et bedre overblik over dagens programmer.

Derudover leverer tv’et skarpe billeder med en Motionflow XR 1000 Hz billedprocessor, en stærk 4K X-Reality Pro billedmotor og Sonys egen Triluminos-teknologi sikrer desuden et større spektrum af farver, så billedet er utrolig livagtigt og naturtro. Tv’et kan også vise 3D i 4K-opløsning, og du kan naturligvis tilkoble din favoritspillekonsol, Blu-ray-afspiller og meget mere.

[pt id=’2036072′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: LED-tv
Skærm: 55” Ultra HD 3840 x 2160
Wi-Fi: Ja
Smart-tv: Android

Se også:  Google udsætter revolution på nettet

Action for alle pengene

Liam Neeson spiller hovedrollen i denne actionfilm om den kriminelle Jimmy Conlon. Som enhver god actionfilm er der fyldt med biljagter, skuddueller og højt tempo, når Jimmy Conlon må hjælpe sin søn Mike, der har fået problemer ikke bare med mafiaen men også
politiet og en lejemorder.

[pt id=’2036073′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype:
Dvd og Blu-ray
Leverandør:
Warner Home Video
Ude: Nu

Eller opgradér dit gamle flad-tv for få hundrede kroner

Ok, du er studerende, så mens du sparer op til det lækre Sony-tv, så kan du købe en billig stick fra Google ved navn Chromecast. Den kan du tilkoble i HDMI-porten på din nuværende fladskærm og få flere muligheder. Chromecast gør det nemlig muligt at streame dine Netflix, TV2 Play, film, musik og meget andet fra din smartphone eller tablet – også selvom din fladskærm ikke har smart-tv.

[pt id=’2036074′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Mediestreamer

Nye storhits fra Grunk

Tre år efter sit debutalbum er Lukas Grahams andet album nu på gaden, hvor lytterhitsene ”Mama Said” og ”Happy Home” naturligvis er at finde samt 10 nye numre. Lukas fortsætter med at være inspireret af sit liv på Christania, faderens død og hans omgangskreds og opvækst, og der er masser af hitpotientale at finde på det nye album.

[pt id=’2036075′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Leverandør: Universal Music
Ude: Nu

Britisk elektropop

Den britiske elektropop-duo Disclosure kommer med deres andet album. De to brødre vil på det nye album gerne skille sig ud fra meget andet dance-musik, og der vil være masser af gæstevokaler at finde på det nye elektroniske album herunder jazz-sangeren Gregory Porter.

[pt id=’2036076′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Leverandør: Universal Music
Ude: 25/9

Se også:  Sony WF-1000XM3 [TEST]: Hovedtelefon med velfungerende støjreduktion

Bærbar lyd

Denne bærbare minihøjttaler er nem at placere i værelset, kollegieværelset eller tage med ud på græsplænen. På trods af størrelsen leverer den en flot og klar lyd med en dyb bas, og der er endda indbygget højttalertelefon, så du nemt kan tage imod opkald, hvis din telefon ringer, mens du streamer musik til den. Du kan streame musik til den fra dine bærbare enheder via Bluetooth, og du kan tilkoble to Bluetooth-enheder ad gangen.

Højttaleren husker også de seneste otte anvendte enheder, du har tilkoblet. Der er tilmed stemmekommandoer, der gør det nemt for dig at tilkoble enheder. Det indbyggede batteri kan holde helt op til 10 timer, før den skal oplades, og da den både er let med en vægt på 668 gram samt har et holdbart og solidt design, er den oplagt at tage med i tasken.

[pt id=’2036077′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Bærbar trådløs højttaler
Forbindelser: Bluetooth, 3,5 mm ekstra indgang

Skyd med din lyd

Stream musikken fra din smartphone, tablet eller laptop til denne nye højttaler med det overraskende og kraftfulde design. Du kan nemt tilkoble dine enheder via Bluetooth, og der er indbygget NFC, så du blot skal holde f.eks. en NFC-understøttet smartphone hen til højttaleren for at tilkoble den. Du kan styre højttaleren fra din smartphone, men skal lyden have et nøk opad, og din telefon er uden for rækkevidde, så kan du også gøre det direkte på højttaleren. Det kurvede og elegante design leverer en flot lyd, så du kan nyde din fritid med musik for fuld udblæsning – eller lave et dæmpet soundtrack til din lektielæsning.

[pt id=’2036078′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Trådløs højttaler
Forbindelser: Bluetooth, NFC og Line-in


TAGS
bose
Google
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S