Home » Mobiltelefon » Fri data til YouSee-kunder hele sommeren
Fri data til YouSee-kunder hele sommeren

Fri data til YouSee-kunder hele sommeren

Share

Fra 1. maj til 30. september får mobilkunder hos YouSee fri data i Danmark med i abonnementet

Mange danskere forventes i år at holde ferie i Danmark, og nu får mobilkunder i YouSee fri data med i mobilabonnementet fra 1. maj til og med 30. september. Den fri data kan bruges i Danmark.

”Vores mobilkunder får mulighed for at bruge alt det data, som de har lyst til hen over sommeren. Det håber vi vil være til gavn for mange, herunder den store del af vores kunder, der i år forventes at holde deres sommerferie i Danmark,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee og fortsætter:

”Vi kan se, at vores kunder streamer mere tv end de plejer, og det er forventeligt, at det øgede streamingforbrug i nogen grad også vil gøre sig gældende, når vi til sommer drager ud i sommerlandet med familien. Med fri data har vores mobilkunder mulighed for at streame alt det indhold, de vil, høre musik, tjekke nyheder og måske arbejde hjemmefra, hvis det bliver nødvendigt hen over sommeren.”

Stor stigning i dataforbrug

Det er ikke første gang, at YouSee giver mobilkunder fri data i sommerperioden, men da flere danskere end tidligere holder sommerferie i Danmark i år, forventes det, at flere kunder vil benytte sig af de ekstra data i år. Fra første kvartal 2019 til første kvartal 2020 er dataforbruget steget med 30 pct. hos YouSee’s mobilkunder, og ikke mindst om sommeren ser YouSee en stigning i dataforbruget.

Alle mobilkunder med data inkluderet i deres mobilabonnement vil modtage en sms om, at de vil have fri data til brug i Danmark fra 1. maj til og med 30. september. Fri data koster ikke ekstra, og ordningen igangsættes og ophører automatisk uden, at kunderne skal foretage sig noget. Der er en øvre grænse på forbrug af data på 1.000 GB per måned. Det svarer til, at man kan se film i HD på Netflix i 1.000 timer.

YouSee har lavet en oversigt over, hvor meget data man bruger på forskellige apps og tjenester på nettet.


TAGS
Mobilabonnement
telefoni
Yousee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S