Home » Gratis software » Fremtidens musikafspiller
Fremtidens musikafspiller

Fremtidens musikafspiller

Share

Mufin Player giver dig adgang til din musik fra skyen samt personlige anbefalinger og mulighed for at navigere via touchskærm. Den er således er godt bud på fremtidens musikafspiller

Helt store spillere som Apple, Google og Amazon er så småt ved at gøre klar til at indtage nettet med webbaserede musiktjenester, hvor du har adgang til din musiksamling fra nettet. Det betyder at du ikke længere er bundet til harddisken derhjemme, men kan spille din musik på mobilen, computeren og tablet-pc’en overalt, hvor der er en internet-forbindelse.

Hvis vi kender branchen ret, skal vi dog kigge et godt stykke ud i fremtiden, før vi får adgang til disse tjenester i Danmark. Fortvivl dog ikke, for megen af den samme funktionalitet får du med den lille og indtil videre ret ukendte afspiller Mufin Player.

Som udgangspunkt er der tale om en musikafspiller, der minder om de fleste andre og som på lige fod med iTunes, Windows Media Player og Winamp giver dig mulighed for at afspille og struktere computerens musiksamling. Hurtigt finder du dog ud af at Mufin også gemmer på tricks, som du aldrig har set før.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Det væsentligste er, at der til afspilleren knytter sig en onlinetjeneste, hvor du gratis kan oprette dig og få 1GB gratis lagerplads til dine musikfiler. Herfra kan du så streame filerne på hvilken som helst computer eller på Android-mobilen via den tilhørende app.

Det fungerer ganske upåklageligt. I hvert fald på computeren. På mobilen fik vi ikke hul igennem, men om det skyldes problemer med netværket eller med Mufin Player skal vi ikke kunne afgøre. Vi vil dog lade tvivlen komme Mufin til gode og regner med, at der var tale om et enkeltstående tilfælde.

Andre smarte funktioner inkluderer automatiske anbefalinger af musik baseret på dine numre samt et bemærkelsesværdigt 3D-interface, der kategoriserer dine numre efter hvor akustiske eller syntetiske de er og efter om stemningen er trist eller glad. Førstenævnte fungerer mildest talt dårligt. De anbefalinger vi fik var meget langt fra de numre de skulle minde om. 3D-interfacet, som kaldes “Vision”, fungerede dog overraskende godt og ramte overvejende rigtigt.

Se også:  4 gode gratis-programmer som enhver kan bruge

En sidste egenskab som bringer Mufin i front i forhold til konkurrenterne er muligheden for touchstyring. Det er dog samtidig også her, at afspilleren viser sig af samme støbning som Winamp og lignende afspillere. En ekstrafunktion som denne skal du nemlig betale for. Prisen er 29 dollars men så øges din web-baserede lagerplads til gengæld til 25GB, og sætter du pris på denne funktion er det således ikke nogen dårlig deal.

Derudover minder afspilleren meget om konkurrenterne og giver på samme vis et godt overblik over musiksamlingen og mulighed for at inddele og kategorisere numre samt oprette playlister og meget mere.

I kraft af den smarte onlinetjeneste, og til dels det opfindsomme 3D-interface, er Mufin Play dog et skridt foran de andre. Konkurrenterne vil snart følge i hælene med lignende funktioner, men ønsker du ikke at vente på det sker, får du et godt bud på fremtidens musikafspiller med Mufin Player.


Mufin Player
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Mufin Player rummer meget af det vi kan vente i fremtidige musikafspillere fra Apple, Google og Amazon – adgang til musikken fra skyen, personlige anbefalinger og nytænkende brugerflade. Mufin gør ikke det hele lige overbevisende men er ikke desto mindre et godt stykke foran konkurrenterne.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Mufin Player
Musikafspiller
musiktjeneste

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S