Stortest: 10 af de vildeste grafikkort

Stortest: 10 af de vildeste grafikkort

Share

Tiden er måske inde til at opgradere grafikkortet, men hvordan forbereder man sig på gpu’ens fremtid? Vi tester ti nye grafikkort og fortæller dig, hvad du skal vide om

Grafikkortet er den komponent, der betyder mest for pc’ens gaming-ydelse. Mere end noget andet i pc’en. Man kan have den stærkeste Haswell-E-cpu siddende i maskinen, men hvis man har en mosgroet gpu til at bakke den op, kommer man aldrig op på de grafiske højdepunkter, som moderne spil kan levere.

Lige nu er det oplagt at købe et nyt grafikkort. De to førende inden for gpu-udvikling – Nvidia og AMD – har lanceret deres serier af top-grafikkort, der appellerer til de seriøst entusiastiske pc-brugere. Og til dem, der har råd, for kortene er meget dyre.

Se også:  AMD Radeon RX 480 8GB

Mens Nvidia stort set har fået sin vilje, siden GTX 980 blev lanceret for et års tid siden, har AMD omsider reageret med en række nye – og andre ikke helt nye – gpu’er, der skal bringe firmaet tilbage i kampen. Tilsvarende har Nvidia opdateret sin produktserie og har sænket priserne her og der. Hvem vinder? Det gør vi alle, naturligvis. I dag kan man få et top-grafikkort til en ganske fornuftig pris. Og det er grunden til, at vi i dette nummer har samlet dem alle til en stor gpu-dyst.

Nvidia Pascal-demokortet fylder godt nok ikke meget.

Nvidia Pascal-demokortet fylder godt nok ikke meget.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

Del denne