Home » Promotion » Fremtiden er foldbar: Her er 5 store fordele ved Samsungs nye foldemobil …
Fremtiden er foldbar: Her er 5 store fordele ved Samsungs nye foldemobil …

Fremtiden er foldbar: Her er 5 store fordele ved Samsungs nye foldemobil …

Share

 Annonce 

Den er ikke kun nemmere at have i lommen. En foldbar smartphone giver også brugeren en række andre fordele, som man ikke får i en almindelig mobil. Samsungs nye Galaxy Z Flip3 udnytter disse til fulde  …

1. Fylder mindre

Slut med en mobil, der stikker op af bukselommen. Med Galaxy Z Flip3 kan du folde din smartphone sammen, så den fylder langt mindre og er nem at have i lommen.

Den er designet med den stærkeste type Gorilla Glass og særlig hærdet Armor Aluminium, så den klarer alle de knubs, en aktiv hverdag kan føre med sig. Og så er den endda vandafvisende.

2. Hurtig adgang til alt det vigtige

Sublime selfies: Brug det gode bagsidekamera til selfies. Du kan se dig selv på frontskærmen.

Du behøver ikke folde mobilen ud for at klare mange af de ting, vi bruger en smartphone til i det daglige. Alle beskeder og basale informationer vises på den lille, krystalklare OLED-skærm på fronten. Her kan du også styre musik, se vejrudsigt og tage billeder af dig selv med det indbyggede kamera. Med simple swipes skifter du mellem kameraets vigtigste funktioner.

3. Unikke foldefunktioner

Flipper du skærmen halvt op, kan du bruge den nederste del som en fod, så mobilen står af sig selv. Det åbner op for et væld af muligheder.

Skriver du beskeder og chatter, lægger beskedtråden sig i øverste del, mens tastaturet lægger sig i nederste, ligesom videoer på YouTube afspilles i øverste del, mens kommentarfeltet lægger sig i den nederste. Flextilstand kan aktiveres for enhver app. Så vil indholdet placere sig i øverste del, mens du får relevante kontrolmuligheder i nederste, eksempelvis knapper til styring af musik på musik-streamingtjenester eller knapper til lysstyrke, lydniveau, screen-shots og andet i andre apps.

4. Indbygget kamerastativ

At mobilen kan stå af sig selv, kommer i særdeleshed til gavn, når du bruger kameraet. Det gør, at du kan optage video eller skyde fotos med perfekt stabilitet, ligesom når du bruger stativ på et “rigtigt” kamera. Tag eksempelvis flotte natbilleder med lange eksponeringer uden risko for, at billedet bliver sløret.

Du kan endda stille mobilen fra dig og optage video af dig selv. På den lille frontskærm kan du se, hvad kameraet filmer, når det er rettet mod dig. Således har du et komplet enmands-fotostudie, ideelt til YouTube-videoer.

5. En lille biograf

Buk skærmen en smule, så kan Flip3 stå af sig selv, mens du ser film.

Førsteklasses mobiloplevelse

Når mobilen foldes ud, får du en fuldstørrelse 6,7″ skærm i bedste kvalitet med adaptiv AMOLED-teknologi, 120 Hz opdateringshastighed og 1200 nits lysstyrke. Sammen med en stærk Snapdragon 888-processor, hurtig netforbindelse og et fremragende dobbeltkamera med optisk billedstabilisering og selvstændigt vidvinkelobjektiv får du en førsteklasses smartphone-oplevelse helt uden kompromisser.

Læs vores test af Samsung Galaxy Z Flip3

Du kan læse vores store test af Samsung Galaxy Z Flip3 her:

Samsung Galaxy Z Flip3 [TEST]: Fremragende foldemobil til fornuftig pris

Mange farver

Samsung Galaxy Z Flip3 kommer i et bredt udvalg af farver, så der er rig mulighed for at finde en model, der matcher din stil. Den koster ikke mere end en almindelig smartphone af god kvalitet og udgør således et spændende alternativ.


TAGS
annonce

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S