Home » NAS » Freecom Silver Store 2-DRIVE NAS
Freecom Silver Store 2-DRIVE NAS

Freecom Silver Store 2-DRIVE NAS

Share

Ønsker man en medieserver, der bare fungerer, er let at sætte op, og som
skal leve diskret i baggrunden, kan denne NAS godt være en idé

Enkelhed og stramme linjer kendetegner denne Freecom Silver Store 2-DRIVE NAS. Det er en NAS, der er målrettet purister, som ikke lægger vægt på masser af features og hurtig hardware. Den klarer såmænd sagtens, at man afspiller film over netværket til en DLNA-afspiller, såfremt netværket ellers er stabilt. Men man skal ikke regne med at kunne belaste Silver Store 2-DRIVE med mange opgaver ad gangen.

[pt id=’2031809′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Bygget som en tank i en meget solid aluminium-konstruktion. Det stramme look gemmer på en NAS uden dikkedarer. ”Keep it simple stupid” synes at være devisen.”‘]

Bygget som en tank i en meget solid aluminium-konstruktion. Det stramme look gemmer på en NAS uden dikkedarer. ”Keep it simple, stupid”, synes at være devisen.

Man kan bestemt ikke klage over bygningskvaliteten. Det er testens mest robust fremstående NAS-server, og den ser ganske gedigen ud. Man får ganske vist kun en USB 3.0-port og en USB 2.0-port, men på den anden side er det vel nok for mange. Brugergrænsefladen er ganske simpel. Der er heller ikke så mange indstillinger i forhold til de mest feature-rige deltagere her i testen.

Se også:  Nyt netværkskort skal gøre det nemt at opbygge et 10GbE-miljø

Freecoms NAS understøtter Active Directory som alle andre, der er iTunes-server, WebDav og bittorrent-server, samt understøttelse af Time Machine-backup med mere. De generelle NAS-funktioner, man må forvente, er her. Der er blot ikke et bredt udvalg af apps, man kan installere og udbygge funktionaliteten med. Man kan hente Tonido Desktop til sine computere, både Windows, Mac og Linux. Man kan gøre det samme til sin iOS- eller Android-smartphone, så den grundlæggende funktionalitet er der.

Ønsker man en medieserver, der bare fungerer, er let at sætte op, og som skal leve diskret i baggrunden, kan denne NAS godt være en idé. Den er ikke for dem, der vil have en masse muligheder præsenteret. Til gengæld har denne version 6 TB dataplads, og det til en nogenlunde rimelig pris.

Se også:  QNAP TVS-672X [TEST]: Plads til store datamængder


Freecom Silver Store 2-DRIVE NAS
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3

Alt om DATA siger

Silver Store 2-DRIVE er en god og robust NAS, der ikke mindst har sit afsæt i Mac-verdenen. Det kan forklare dens fokus på en enkelt opbygning med få, men fungerende elementer. Kunne i visse situationer være stærkere.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
freecom
nas

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S