Home » Harddisk » Freecom Mobile Drive mHDD 1 TB [TEST]: Habil harddisk til tasken
Freecom Mobile Drive mHDD 1 TB [TEST]: Habil harddisk til tasken

Freecom Mobile Drive mHDD 1 TB [TEST]: Habil harddisk til tasken

Share

Freecom producerer to serier af mHDD-harddiske, den ene er til stationær brug

Den anden, som vi har kigget på her, hedder Freecom Mobile Drive mHDD, hvilket er den noget mindre 2,5” portable udgave til brug, når man er på farten. Og hvem vil ikke gerne have masser af film, musik og underholdning med på farten i sommeren, så man ikke er afhængig af hotellets tvivlsomme tv-udbud eller halvdårlige Wi-Fi? Eller hvad med at læsse digitalkameraets mange billeder fra ferien over på en harddisk? Helt i tråd med Freecoms traditioner er der kælet for design og materialevalg, hvilket blandt andet ses på det børstede aluminiumskabinet.

Se også:  Harddiske [STORTEST]: 6 lette diske til alt det tunge

Ud over det er der tale om en ganske traditionel portabel harddisk med USB 3.0-interface, der er således ikke understøttelse af trådløse netværk. Strømmen trækkes selvfølgelig via USB-porten, der er således ikke behov for at tilslutte drevet til en strømforsyning. Med en vægt på 160 gram og en tykkelse på 12 mm er den også let at skaffe plads til. Takket være aluminiumskabinettet er det også et robust drev.

Man kan sagtens finde billigere portable harddiske på 1 TB til en lavere pris end dette drev selv med aluminiumskabinet, men med Freecom Mobile Drive mHDD får man til gengæld tre års garanti fra fabrikkens side, hvilket ikke er en selvfølge for alle produkter i denne produktkategori. Da harddisken er på 5400 rpm, skal man ikke forvente de vildeste overførselshastigheder, hvilket er normen for denne type portable harddiske.

Se også:  QNAP QGD-1600P NAS/Switch [TEST]: Ny kombination skaber smv-kraftværk

Vi har dog målt harddisken til at have sekventielle læse- og skrivehastigheder, der ligger tæt på 125 MB/s, så værre er det heller ikke. Harddisken kan anvendes i forbindelse med Mac og Windows-computere, og der medfølger software til begge platforme dog mest til Windows-brugere. Hvis du går efter en stabil konstruktion og et tidløst udseende til opbevaring af dit digitale liv, så er du i sikker havn med Freecom Mobile Drive mHDD.


Freecom Mobile Drive mHDD 1 TB
4.5

Sammenfatning

Pris: 699 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar harddisk
freecom
harddisk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S