Home » Netværk » Fra garage til verden
Fra garage til verden

Fra garage til verden

Share

Netværksfabrikanten ZyXel har i år eksisteret i 20 år, og de er kommet langt fra de første modem’er, som det hele startede med

Året var 1989 og hyletonerne fra modemet, når der skulle kobles op til Fido-net eller favorit bulletin boardet, var velkendte. Et af de modem’er der meget hurtigt blev populært, kom fra ZyXel, der i 1989 blev stiftet i Taiwan af Dr. Shun-I Chu, der sammen med en stab på fire ingeniører, udviklede de førset modemprodukter.

Der er siden sket rigtig meget for ZyXel. I dag har firmaet ikke mindre en 3.200 ansatte, er repræsenteret i 70 lande og har et totalt salg af netværks- og multimedieprodukter på ikke mindre end 2,5 milliarder kroner.

Se også:  Telenor og Telia åbner for 5G

Videre fra modemer

Dr. Chu indså hurtigt, at selvom modem’er var en god forretning, så blæste udviklingens vinde en anden vej. Der blev derfor satset hårdt på at udvikle nye produkter, og ZyXel’s innovationer rummer da også mange nyskabelser på verdensplan. Ikke mindst verdens første integrerede voice/fax/modem-produkt i 1992, og vendens første analoge/digitale ISDN-modem i 1995.

I dag er ZyXel kendt for deres netværksprodukter, og ikke kun netværksprodukter til private. ZyXel er i dag storleverandør til såvel private som virksomheder, og har produkter inden for stort set alle områder, hvor det handler om netværkskommunikation.

Som mange andre virksomehder, arbejder ZyXel også hårdt på, at mindske belastningen på miljøet. ikke mindst ved at reducere deres produkters strømforbrug, brug af miljøvenlige materialer i produktionen, samt minimering af emballage og transport.

Se også:  Islands tele-direktør: "Intet indikerer, at Huawei er usikkert"

Det bliver spændende at se, hvad ZyXel finder på i løbet af de næste 20 år. Tillykke til ZyXel fra redaktionen på Alt om DATA.


TAGS
Fødselsdag
Modem
netværk
netværksprodukter
ZyXel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S