Home » Gaming & Konsoller » Fotoramme med multifunktioner
Fotoramme med multifunktioner

Fotoramme med multifunktioner

Share

Den nye fotoramme fra Transcend viser ikke blot billeder, men kan også spille musik og video samt fungerer som ur og kalender.

Digitale fotorammer er blevet meget populære. De giver mulighed for at se billeder uden at fylde hylden op med rammer eller slæbe en computer frem, hver gang der skal kigges feriefotos.

PF700 er en 7″-ramme med et skærmformat på 16×9 samt en opløsning på 480×234. Ifølge producenten skulle den give en skarp billedvisning, uanset hvor og hvordan den placeres.

I udviklingen af den nye fotoramme er Transcend imidlertid gået et skridt videre end bare digital fotofremvisning. PF700 er nemlig udstyret med indbyggede højttalere. Dermed kan den også afspille musik og video.

Se også:  CES: Lenovo lancerer smart fotoramme med Instagram

Ur- og kalenderfunktion er der også indbygget, så man eksempelvis har mulighed for at sætte alarmer ved vigtige aftaler og begivenheder.

Betjeningen er søgt at gøre så brugervenlig som muligt. Rammen er således udstyret med otte berøringsfølsomme knapper, placeret diskret i bunden samt en let overskuelig fjernbetjening med selvforklarende ikoner.

PF700 passer til de fleste almindelige hukommelseskort og usb-nøgler og er udstyret med Transcends NaturaTone, som giver brugerdefineret farvestyring samt en simpel zoom- og rotérfunktion.

Fotorammen er tilgængelig nu og har en vejledende pris på 499 kroner.


TAGS
digitale fotos
fotoramme
transcend

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S