Home » Transport » Ford skaber vildt Escape Room-spil til den elektriske Mustang Mach-E
Ford skaber vildt Escape Room-spil til den elektriske Mustang Mach-E

Ford skaber vildt Escape Room-spil til den elektriske Mustang Mach-E

Share

Bilens højtalere, elektriske sæder, automatiske åbning af bagklappen, klimaanlæg og forlygter spiller en rolle i spillet, som viser hvad der er muligt med den teknologi, vi har i vores biler i dag

I Fords nye interaktive spil skal deltagerne forsøge at udføre en hemmelig mission for til sidst at kunne levere en hemmelig pakke. Spillet er stærkt inspireret af de klassiske Escape Room spil, men her sidder deltagerne altså i en Ford Mustang Mach-E. Undervejs får deltagerne uddelt opgaver via bilens højtalere og touchskærm. Bilens højtalere, elektriske sæder, automatiske åbning af bagklappen, klimaanlæg og forlygter spiller en rolle i spillet, og er alle sammen med til at give deltagerne en fornemmelse af, at deres spionarbejde er del af en yderst vigtig mission.

Se også:  Audi præsenterer elektrisk stationcar med lang rækkevidde

Det er kun klimaanlægget og højtalerne, der vil være i brug, når bilen er i bevægelse, og derudover er det muligt for deltagerne at forlade bilen under hele spillet, når bilen holder stille – i modsætning til de klassiske Escape Room spil. Spillet er installeret på en iSO-enhed og kan blandt andet spilles i bilen ved hjælp af Apple CarPlay.

Et eksempel på teknologiens muligheder i dag

“Selvom det først og fremmest er sjovt for os at spille, så er det også et tydeligt eksempel på, hvad der er muligt med den teknologi, vi har i vores biler i dag. Vi kan skabe et samspil mellem bilen og dens fører, hvilket kan åbne op for helt nye muligheder. For eksempel en interaktiv brugermanual til bilen,” siger Carsten Starke, Ford Research & Advanched Engineering, Ford Europa.

Se også:  Hi-tech kinesisk elbil med lang rækkevidde kan nu bestilles i Danmark

Se, hvordan spillet foregår her:

Spillet er udviklet af Ford of Europe i samarbejde med Software Enablement & Research Team hos Ford Emerging Technology &Innovation Group og IoT Group i Palo Alto i Californien. Spillet er også udviklet for at vise, hvordan spil af denne type kan hjælpe kunderne med at blive mere fortrolige med bilens mange funktioner.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
Ford
mustang

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S