Home » Transport » Ford forbedrer din bil uden du skal på værkstedet
Ford forbedrer din bil uden du skal på værkstedet

Ford forbedrer din bil uden du skal på værkstedet

Share

Takket være den trådløse teknologi Power-Up-teknologi teknologi bliver Fords biler kontinuerligt opdateret med de seneste kvalitetsforbedringer og nyeste funktioner, uden du skal røre en finger

Fords kunder får færre ture forbi værkstedet i fremtiden, når det bliver muligt at give bilerne softwareopdateringer med den trådløse teknologi ’Power-Up’. En teknologi der nemt og bekvemt sørger for at bilen kontinuerligt bliver opdateret med de seneste kvalitetsforbedringer og nyeste funktioner. Som den eneste bilproducent på markedet, sørger Fords teknologi for at lave disse softwareopdateringer automatisk. Kunderne skal med andre ord ikke røre en finger

– Softwareopdateringer er allerede en del af hverdagen på tværs af milliarder af enheder, men endnu ikke så udbredt for biler. Fords ’Power-Up’-teknologi vil ændre på det. Vi har investeret heftigt trådløs teknologi, så opdateringerne automatisk sker, mens du sover – så din køreoplevelse bogstaveligt talt ændrer sig natten over, og gør din køreoplevelse endnu bedre og mere underholdende, siger Mark Harvey, direktør, Enterprice Connectivity, Ford Europa.

Se også:  Polestar 2 [TEST]: Stærk Tesla-rival med Google ombord

De mere end seks millioner Mustang Mach-E kunder i Europa bliver de første til at opleve fordelene ved den nye teknologi. Ved hjælp af teknologien bliver Ford både klogere på den enkeltes kundes kørepræferencer, men også på eventuelle udfordringer ved bilen – en viden som Ford anvender til at foretage kontinuerlige forbedringer gennem ’Power-Up ’-teknologien. I 2028 forventes der at være produceret 33 millioner biler med Fords ’Power-Up’.

Trådløse opdateringer gør livet lettere

Mange trådløse opdateringer (OTA) installeres uden kunderne lægger mærke til det. De aktiveres af en teknisk platform, der installerer den nye software i baggrunden uden at forstyrre kundernes kørsel. Det samme gør sig gældende, når den anvendte software har en opdatering. I dag oplever de fleste kunder for eksempel, hvordan de aktivt skal sætte deres mobiltelefoner til at hente de nyeste opdateringer, når deres apps skal opdateres. Ford vil være den eneste bilproducent, hvor disse opdateringer sker helt automatisk.

Se også:  København bliver el-taxa by: Nu udfases diesel-taxaen

Opdateringer der kræver at bilen holder stille, kan planlægges i forvejen, så de finder sted, når kunden finder det mest belejligt. Fx kan kunden vælge at regelmæssige opdateringer skal ske om natten, når bilen alligevel ikke bliver brugt, men holder hjemme i carporten.

Det er anden generation af Fords infotainment system, der ligger til grund for Fords unikke og trådløse ’Power-Up’- softwareopdateringer. Teknologien gør det muligt at opdatere computermoduler i næsten alle Fords modeller, og ikke kun underholdende features, som gør sig gældende for andre mærker. Ford vil med ’Power-Up ‘-teknologien kontinuerligt kunne levere nye funktioner til kundernes biler i mange år frem.

Fremtiden for alle Fords biler

I Europa er teknologien allerede integreret i Mustang Mach-E og i den kommende tid vil Ford løbende offentliggøre, hvilke andre Ford-modeller, der også får glæde af de trådløse opdateringer


TAGS
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S