Home » Mobiltelefon » Fold en verden af muligheder ud
Fold en verden af muligheder ud

Fold en verden af muligheder ud

Share

 Annonce 

Samsung Galaxy Z Fold4 udnytter sit foldbare design til fulde, så du får helt unikke muligheder i foto, produktivitet og underholdning

Samsungs foldbare smartphone er finpudset til perfektion. Den nye Galaxy Z Fold4 er en formfuldendt enhed, der takket være to kvalitetsskærme, fem gode kameraer og det unikke design giver helt nye dimensioner til din mobiloplevelse.

Udnytter formatet til fulde

Samsung har lagt enormt arbejde i at optimere brugerflade og software, så det passer perfekt til de to skærme og fleksibelt tilpasser sig mobilens tilstande – sammenfoldet, udfoldet og alt derimellem.

Det er den første enhed baseret på styresystemet Android 12L, skræddersyet til store skærme og foldbare enheder. En proceslinje i bunden af hovedskærmen giver hurtig adgang til senest brugte og mest populære apps samt mulighed for nemt at flytte vinduer rundt og splitte skærmen, så du kan have flere apps side om side.

Tæt samarbejde med markedets største udviklere, Microsoft, Meta og Google, sikrer optimal oplevelse, når du skriver tekster, tjekker mails eller laver PowerPoints i Office-programmer, kommunikerer på sociale medier som Facebook, Instagram eller WhatsUp eller bruger Google-programmer til at gå på nettet og udveksle indhold.

Du kan nemt trække billeder og andet indhold mellem apps som Chrome og Gmail. Det er endda muligt at nyde en hyggelig filmaften med vennerne over Google Meet, hvor I nu kan se film og spille sammen, mens I chatter.

Førsteklasses kameraer

Også når du bruger kameraerne på Fold4 udnyttes det foldbare format til fulde. Du kan skyde selfies i forrygende kvalitet, når du retter bagsidens gode kameraer mod dit ansigt og bruger frontskærmen som billedviser. En ny kameramenu er dedikeret til dette formål.

Se også:  Samsung klar med kæmpe tablet til videomøder, produktivitet og underholdning

Folder du mobilen halvt, kan Fold4 fungere som et stationært foto- og videostudie. Kameraerne står stabilt oprejst, som var de monteret på en tripod, og bagved har du billedviser i den øverste del af storskærmen samt kontrolpanel og billedarkiv i den nederste. Det giver enestående kontrol og helt unikke kameramuligheder.

Du får samtidig adgang til hele paletten af Samsungs innovative og brugervenlige kamerafunktioner, herunder nye features som Stående Video, der skaber flotte slørede baggrunde i dine optagelser, eller automatisk indramning, som justerer billedet, så alle personer til enhver tid er i rammen.

Kamerakvaliteten er opgraderet betydeligt i forhold til forgængeren, Fold3. Samsung er gået hele vejen og har anvendt sin fineste kamerateknologi – videreført fra de lovpriste Galaxy S22-modeller. Man får glæde af enormt lysstærke sensorer og kunstig intelligens, som aktivt optimerer billedkvaliteten. Foto og video står med utrolig farvestyrke og kontrast, uanset om du skyder ved højt dagslys eller i næsten bælgmørke.

Bag den store, foldbare hovedskærm gemmer sig et næsten usynligt kamera, som tager fine selfies uden at bryde skærmbilledet.

Kræfter til det hele

For at sikre rigelige kræfter til at udnytte det enorme potentiale er Fold4 forsynet med den stærkeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 8+ Gen 1. Den er suppleret af 12 GB ram samt lynhurtig webforbindelse med Wi-Fi 6E og 5G.

Se også:  Samsung giver dig orker og elvere i 8K
Kompakt og robust multiværktøj

Fold4 fås i fire forskellige farver og med op til 1 TB ram.

Skærmene er bredere end forgængerens. Det gør det nemmere at navigere, især på frontskærmen. Trods sine foldbare egenskaber er den relativt kompakt og nem at få plads til i lommen. Den måler cirka 14 mm i tykkelsen og vejer 263 gram. Det er ikke meget mere end nogle af markedets mest populære storskærmsmobiler.

Det er samtidig en robust sag. Kanter og hængsel er skabt i det slidstærke Armor Aluminum, mens glasset på frontskærm og bagside er af det stærkeste Gorilla Glass, der findes, Victus+. Fold4 holder derfor til de knubs, dagligdagen bringer, og du behøver ikke engang bekymre dig om at stå i et skybrud eller tabe den i en swimmingpool. En IPX8-certificering sikrer, at den er vandtæt ned til 1,5 meter i 30 minutter.

En pen er prikken over i’et

Vil du have endnu mere ud af Fold4, kan du tilkøbe en S Pen, som gør enheden til en notesblok med superkræfter. Du kan skrive, tegne, redigere billeder og meget andet i hånden. Fold4 oversætter endda selv dine kragetæer til digital skrift, når du grifler noter med pennen.

Som et nyt stykke tilbehør tilbyder Samsung Standing Cover, der både giver beskyttelse til Fold4 og et etui til S Pen, så du altid har mobil og pen sammen.

Læs vores test af Samsung Galaxy Z Fold4 her:

Samsung Galaxy Z Fold4 [TEST]: Fuldfed foldbar med kvalitetskameraer


TAGS
annonce
foldbar mobil
galaxy z fold
promotion
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S