Home » Internet » Første kig på Firefox 4.0
Første kig på Firefox 4.0

Første kig på Firefox 4.0

Share

Der er mere guf for øjnene i de kommende udgaver af browseren Firefox. Se de første udkast til nye udgaver

Det er under en måned siden Mozilla slap Firefox 3.5 løs, og bare få dage efter det kom de første bud på designet i browserens version 3.7. Næste gang netræven fylder rundt bliver det version 4.0 og de første tanker om hvordan det skal tage sig ud, er også landet.

Det er tydeligt at udviklerne hos Mozilla arbejder hen mod en strømlining af browseren. For eksempel er Google-søgefeltet på vej ud, til fordel for en multifunktions-linje som den Chrome har, hvor man både kan søge og skrive internetadresser samme sted.

Se også:  Guide: Vælg de bedste Firefox-udvidelser

Samtidig bliver flere funktioner samlet i lister, frem for at få sine egne menupunkter og så skulle det blive muligt selv at vælge hvor man vil have sine faner vist. Det kan enten være under adresselinjen, som set i det øverste billede til højre, eller over adresselinjen som i Google Chrome, se billede to. Ideen med at sætte fanerne i toppen handler om, at der så bliver brugt mindre vertikal plads på dem og at de er tættere på adresselinjen hvor man ofte vil klikke lige efter man har valgt en ny fane, for at skrive adressen på en ny internetside.

Firefox-udviklerne skulle også have gang i en ny kombineret stop/refresh/’gå til’-knap, som nok vil se dagens nye allerede i version 3.7. Knappen vil være grøn når man kan gå til et sted, rød hvis man vil bremse indlæsningen af en side og en tredje farve når den kan bruges til at genindlæse en side.
Tegningerne til højre er ikke bekræftet som værende det endelige udseende på den kommende Firefox, og Mozilla arbejder stadig videre med designet, indtil 4.0 er klar til lancering.

Se også:  Nu kan du omdanne din iPad til en Windows-maskine


TAGS
Chrome
firefox
Mozilla

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S