Home » AOD Pro » De første videobar-enheder med Google Meet
De første videobar-enheder med Google Meet

De første videobar-enheder med Google Meet

Share

Poly er klar med en ny suite af præsentationsprodukter, som skal sikre indlevende møder på tværs af Google Meet, Google Voice og Chromebooks. Ifølge Poly den første videobar-serie til Google Meet

Poly er klar med en ny serie Studio X-videobarer. Produkterne er ifølge Poly de første Android-baserede, single codec-videoenheder, som kan fungere med Google Meet. The Studio X Family bliver dermed en del af Polys certificerede enheder til Google Meet, Google Voice og Chrome OS.

Hele Poly Studio X-serien, herunder Poly Studio X30, Studio X50, Studio X70 og TC8 Controller (sidstnævnte er en 8-tommer touch-skærm, så Google Meet-kunder nemt kan tilgå møder) er med andre ord de første Android-baserede enheder, som byder på Google Meet-integration.

Se også:  Zoom eller Google Meet [TEST]: Hvilken mødetjeneste er bedst?

Alle videobarer i Poly Studio X-serien byder på videokald med broadcast-kvalitet til mødelokaler i alle størrelser – oplyser Poly – samt funktioner såsom:

● Poly DirectorAI –kamera-teknologi som benytter kunstig intelligens og machine learning til at give automatisk kamerastyring og fokus på alle deltagere på mødet.
● Lyd-innovationer såsom NoiseBlockAI og Acoustic Fence teknologier, som blokerer uønsket baggrundslyd.
● People framing – en Poly DirectorAI-funktion som laver en automatisk close-up af alle mødedeltagere.

Forskellige størrelser rum

“Polys innovationer over hele pro audio-segmentet og videoløsninger er grobunden for at sikre en god mødeoplevelse, og det er derfor, at vi har valgt at starte et samarbejde med Poly til at skabe den første Android-baserede video-enhed certificeret til Google Meet. Sammen vil vi skabe de bedste løsninger til nutidens hybride arbejdsstyrke med teknologi, der tager møder til det næste niveau,” siger David Citron, som er direktør for Google Meet & Voice.

Se også:  Nyt kamera skal forbedre møder for medarbejdere fra hjemmekontorer

Også Poly hylder det nye samarbejde.

”Poly og Google Workspace fejrer en ny milepæl ved at tilbyde en intuitiv og kraftfuld enterprise videoløsning til Google Meet-kunder. Vi har et fælles mål om at skabe indlevende mødeoplevelser for alle deltagere ved at nytænke fremtidens møder og hele den hybride samarbejdsoplevelse,” siger Chris Moss, ansvarlig for produkter og portfolio-management hos Poly.

Poly Studio X-serien passer til forskellige størrelser mødelokale: Studio X30 til små rum, Studio X50 til mellemstore rum og Studio X70 til store rum.


TAGS
google meet
onlinemøde
videobar
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S