Home » Gaming & Konsoller » Først og størst
Først og størst

Først og størst

Share

Kingston viser endnu en gang, hvordan tingene kan blive. Som de første har de sendt en usb-nøgle med en kapacitet på imponerende 256GB på markedet, og vi har haft den inde på redaktionen

For dig der ikke kan få lagerkapacitet nok på dine usb-nøgler, er Kingston DataTraveler 310 lige sagen. Rekordsættende 256GB er der blevet plads til på den lille pind, hvilke er mere kapacitet end harddisken på mange bærbare computere.

Men sådan en fætter er naturligvis ikke gratis. Hvis du er en virksomhed, skal du betale 5.123 kroner uden moms, men som privat kommer der lige en afgift på den velkendte 25 procent oven i, og så bliver prisen 6.404 kroner. Det er altså mange almindelige usb-nøgler du kan købe for den sum penge, eller bare eksterne harddiske. Her køber du rask væk 500GB for under 1.000 kroner. Men igen – dem kan du ikke lige have i lommen.

[pt id=’2006845′ size=’large’ link=’file’]

 

Velkendt indhold

Her på redaktionen var vi godt nok spændte på at se nærmere på dyret, og som de første i Europa, fik Alt om DATA tilsendt 310, og med den fulgte også et par ord, nemlig at det ikke er et produkt, der kan købes i løssalg. Det er et såkaldt “build to order” produkt, altså et produkt der skal bestilles. Man kan godt kalde det for et “praleprodukt”.

Vi fik klippet pakken op, og umiddelbart er der jo ikke meget, der adskiller den fra en almindelig usb-nøgle, altså bortset fra at tallet 256GB fortæller os, at vi har en rekordholder i hånden.

Der var intet problem i at få vores computer til at genkende den, og vi så til vores glæde, at Kingston har deres velkendte krypteringssoftware med på nøglen. På den måde er det muligt at skabe en privat og en offentlig del af drevet. Den private kan kun læses med det korrekte kodeord, mens det der ligger i den offentlige del er tilgængelig for alle.

Vi overvejede kort at hastighedsteste dimsen, men det gav ikke rigtig mening. Vores computer ville muligvis være flaskehalsen, og om ikke andet så sætter usb 2.0 en begrænsning i sig selv.

Vi nøjedes med at kigge længselsfuldt på nøglen, og ønske at vi dog ikke skulle sende den tilbage igen.

[pt id=’2006846′ size=’large’ link=’file’]

 


Datatraveler 310
  • Funktionalitet
  • Pris
3

Alt om DATA siger

Hvis du har brug for at transportere næsten vanvittige mængder data på en usb-nøgle, så skal du have DataTraveler 310. Men du kommer også til at betale for den.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
datatraveler
Kingston
USB-nøgle

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S