Home » Andet » Før ferien: Alt det du bare må have med
Før ferien: Alt det du bare må have med

Før ferien: Alt det du bare må have med

Share

Hvad er det basale – og hvad skal du have med, som ingen andre har?

”Planer er intet. Planlægning er alt.” Sådan skal den tidligere amerikanske præsident Dwight D. Eisenhower have sagt. Og der er ingen tvivl om, at du varmer op til den bedst mulige ferie ved at gå en smule strategisk til værks, før du drager af sted. Her ser vi på, hvilket elektronisk udstyr og tilbehør, du absolut må have med. Men giver dig også et tip til en ”gadget”, som næppe nogen anden har pakket ned i kufferten.

Mobiltelefonen er selvfølgelig din mest uundværlige elektroniske assistent. Så den skal selvfølgelig med. Men den trækker nogle andre ting med sig. For det første skal du selvfølgelig huske at medbringe en oplader – helst to for en sikkerheds skyld – men du skal også tjekke om benene i mobilopladeren (og alle andre opladere og stik, du har med) passer ind i de lokale stikkontakter.

Se også:  Genialt gratis program giver dig nem kontrol med lyden på din pc

Nogle hoteller tilbyder konverterløsninger, men det er meget sikrere at have sin egen rejse-adapter med. En multiadapter fås til omkring 100 kroner og fylder næsten ingenting, så det er helt klart et ”must”.

Benene i de fleste rejseadaptere kan udskiftes ved at bevæge skydeknapper.

Tjekliste før ferien
  • Husk rejseadapter
  • Undersøg dataforbrug
  • Tag digital kopi af papirer
  • Tag en powerbank med
  • Forbered god Wi-Fi
Strøm på lager

Nu er det jo ikke sikkert, du bor på hotel og har adgang til strøm, når du har brug for det. Derfor bør du også medbringe en powerbank, som er opladet hjemmefra. Vælg en powerbank med en kapacitet på 10.000 mAh, så er du godt dækket ind. Den koster typisk cirka 300 kroner.

Se også:  Gå aldrig ned på værktøj – og slet ikke på skruetrækkere

Tjek, om du har adgang til at lagre dine feriefotos i skyen, eller medbring et USB-hukommelsesstik eller en mobil harddisk. Et USB-stik med 128 GB kapacitet koster typisk 350 kroner, mens en mobil harddisk, der kan rumme 4 TB, fås for cirka 1000 kroner. Så er du også dækket ind.

Den største fejl: Glemmer digital backup

Glem ikke at tage en kopi af dit pas, bilforsikring, billetter og andre vigtige dokumenter. Så er det nemlig meget nemmere at finde en hurtig løsning, hvis du mister kørekort, pas eller bil undervejs på ferien. Kopierne kan du helt lavpraktisk lægge i en online-lagertjeneste som Dropbox eller OneDrive.

TAGS
gadgets
Guide
sommerferie
Tips og tricks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S