Home » Andet » Fødselsdag! Vind en avanceret robotstøvsuger
Fødselsdag! Vind en avanceret robotstøvsuger

Fødselsdag! Vind en avanceret robotstøvsuger

Share

AOD fylder 38 år. Det skal selvfølgelig fejres. Det gør vi med en konkurrence, hvor du kan vinde den fantastiske robotstøvsuger iRobot Roomba i3+, som selv tømmer sin pose

AOD er Danmarks ældste specialmagasin om computere og it, og har været det førende medie på nettet i flere årtier. I år kan vi markere, at vi har givet danskerne nyheder, test og indsigtshistorier om it og anden elektronik gennem 38 år.

Det skal naturligvis fejres, og det gør vi med en konkurrence, hvor du kan vinde den fantastiske og avancerede støvsuger iRobot Roomba i3+, der blandt andet selv kan tømme sin pose.

For at deltage i konkurrencen skal du blot klikke her.

Her skal du svare på et enkelt spørgsmål om støvsugerrobotten.

Hvis du vil læse om iRobot Roomba i3+, kan du gøre det her.

Skynd dig at deltage – konkurrencen løber til og med 3. november.

Værd at vide om den fantastiske præmie:
iRobotRoomba i3+

// Smart app: Få gjort rent på gulvet uden at løfte en finger. Takket være den medfølgende iRobot Home-app eller stemmestyring i Google Assistent eller Alexa skal du blot bede din robot om at gå i gang.

// Gør godt rent: Støvsuger genstridigt snavs op med et 3-trins rengøringssystem, som bruger Dual Multi-Surface gummibørster og har 10 gange ekstra sugestyrke.

// Når hele vejen rundt: Navigerer hensigtsmæssigt og logisk. Den intelligente navigation i lige linjer bruger gulvregistreringssensorer til hensigtsmæssig og logisk rengøring bane for bane.

// Kører længe: Snavs og støv tømmes ned i en AllergenLock-støvsugerpose, så du ikke behøver at tænke på støvsugningen i helt op til 2 måneder ad gangen.

// Undgår forhindringer: Sensorer fortæller støvsugeren, hvor den kan køre og ikke køre, så den undgår at sidde fast under møbler og altid ved, hvor den skal hen. Med Dirt Detect-sensorerne kan den fokusere på de steder i dit hjem, hvor der er mest brug for rengøring.

// Tømmer selv: Robotstøvsugeren tømmer som bemærket automatisk det opsamlede snavs i den medfølgende Clean Base støvbeholder. Så du kan bare slappe af.

 

KONKURRENCE-BETINGELSERNE

Sådan deltager du

  • Ansatte i Audio Media A/S må ikke deltage i konkurrencen.
  • Ved mistanke om snyd har Audio Media A/S ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.
  • Hver deltager kan kun deltage én gang.

Udtrækning af vinder

  • Der trækkes lod imellem alle besvarelser i konkurrencen.
  • Vinderen kontaktes direkte per mail. Vinderen skal positivt tilkendegive overfor Audio Media A/S at de accepterer præmien indenfor 5 dage – ved manglende accept trækkes en ny vinder.
  • Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig at Audio Media A/S må offentliggøre navn på vinderen/vinderne på de medier som anvendes af Audio Media A/S.

Præmier

  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
  • Audio Media A/S påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.
  • Præmien sendes portofrit og kan kun fremsendes til en adresse i Danmark.
  • Eventuelle lokale skatte- eller afgiftsmæssige konsekvenser ved modtagelse af præmien er alene et forhold mellem den enkelte person og de nationale skatte- og afgiftsmæssige myndigheder.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af tredjepart. I forbindelse med konkurrencen anvendes tredjepartssoftwaren SurveyMonkey til at registrere konkurrencens deltagere og deres besvarelser. Alle disse data opbevares under sikre forhold og slettes senest 12 måneder, efter at konkurrencen er afsluttet.

Få besked om nye konkurrencer

Like os på Facebook og hold dig opdateret med de nye konkurrencer.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S