Home » Drone » Flyv drone, flyv…!
Flyv drone, flyv…!

Flyv drone, flyv…!

Share

Over de senere år er det blevet meget nemmere at blive sin egen dronepilot – og en luftbåren drone giver rigtig gode muligheder for at pifte kedelige og traditionelle firmavideoer op. DJI Mavic Pro er et rigtig godt bud på, hvordan man nemt får adgang til masser af kreative muligheder

Lad det være sagt med det samme. Det er en 3-4 år siden, jeg sidst prøvede kræfter med en drone – og det var ikke nogen succes. Jeg brugte naturligvis ikke tid på at læse manualen, hvilket betød, at dronen lettede, snurrede 180 grader rundt og bragede i jorden med bagdelen opad.

Se også:  5 tips til et godt digitalt hjemmekontor

Havde jeg læst manualen, havde jeg opdaget, at det – ud over at knapperne på fjernbetjeningen naturligvis skulle stå i en bestemt position – også krævede kalibrering af blandt andet kompasset, før man kunne flyve på betryggende vis.

Så da jeg fik den nye DJI Mavic Pro til test, gik jeg naturligvis lidt som katten om den varme grød. Jeg læste derfor både manual og så massevis af YouTube-videoer, inden jeg turde sende dronen i luften. Men på de år, der er gået siden mit første forsøg, er det blevet ganske meget nemmere at blive sin egen pilot.

Takket være apps til smartphone og tablet er det faktisk blevet ganske enkelt at komme i gang. Blandt andet tjekker DJI Mavic Pro selv kompasset, når den tændes og beder automatisk om, at det kalibreres, hvis noget er galt. Kontakten mellem gps-enhed og satellitter sker ligeledes hurtigt og fuldautomatisk. Så i stedet for at komme hjem med en drone med knust kabinet og smadrede propeller kom jeg efter denne flyvning hjem med en intakt drone.

Se også:  Digital økonomi byder på en helt ny verdensorden

1 2 3 4 5 6Næste

TAGS
Drone
erhverv
fjernstyret

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S