Home » Hovedtelefoner og højttalere » Flyt musikken rundt i huset
Flyt musikken rundt i huset

Flyt musikken rundt i huset

Share

Er du træt af, at din musik ligger på din computer, mens du gerne ville lytte til den i stuen, køkkenet eller andre steder? Creative’s Blaster Wireless Music System er et godt bud på en løsning

Trådløs musik er normalt ikke noget, der forbindes med kvalitetsmusik, men Creative, der altid har stået for lyd i høj kvalitet, har alligevel sendt et system på gaden, som transporterer lyden fra din computer over højttalere eller headsets et tilfældigt sted i dit hus. Lydkvaliteten viste sig at være meget høj og systemet let at bruge.

Ægte plug&play

Systemet består af tre elementer: Dels er der en usb-nøgle, som er den sender, der kobles til din computer. Så er der en modtager, som du skal bruge det sted, hvor du ønsker at modtage musikken, og endelig er der en cd med lidt software og driver til usb-nøglen. Det er ikke nødvendigt at installere softwaren, men driveren skal naturligvis bruges.

Se også:  Creative Outlier Air V2 [TEST]: Stor lyd til små penge

Softwaren er primært ekstra guf som en musikafspiller og et kontrolpanel – ikke vitale ting. Dog gør softwaren det muligt at fjernbetjene musikafspilleren, så du ikke er henvist til at lade musikken spille i den rækkefølge, den ligger i din afspiller.

Systemet er hurtigt sat op, og efter driveren er installeret, er det bare at gå i gang. Sæt højttalerne til modtagerenheden – og naturligvis strøm – og start musikafspilleren på din computer. Du skal intet gøre for, at enhederne finder hinanden, musikken vil strømme ud i dine højttalere, så såre du tænder for systemet.

I første omgang afprøvede vi systemet ret tæt på computeren, og lydkvaliteten var meget høj, faktisk kunne vi ikke høre forskel på lyden, når vi koblede højttalerne direkte til computeren.

Se også:  Et kontrolcenter til din gaminglyd - Creative lancerer Sound Blaster GC7

Derefter bevægede vi os lidt rundt i huset og prøvede systemet flere forskellige steder, bare for at se om der var problemer med modtagelsen af signalet nogen steder.

Det var ikke tilfældet, og faktisk var lydkvaliteten lige høj i alle lokaler i huset, hvilket var meget forbløffende. Testhuset er nemlig kendt for at dræbe trådløse signaler men bare ikke dette signal.


Blaster Wireless Music System
  • Funktionalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Smart og elegant. God lyd, let at bruge. Det eneste, der halter lidt ved dette system, er prisen – over 1.000 kroner er nok lige i overkanten for at gøre musikken mobil.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Blaster
Creative
lydsystem
Plug-&-Play
trådløst
USB

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S