Home » Stationær computer » Flot pc-bundle fra Medion
Flot pc-bundle fra Medion

Flot pc-bundle fra Medion

Share

Var det noget med en tidlig julegave? Så er der mulighed i næste uge. En computer inklusive 20″-skærm, tastatur og mus til under 5.000 kroner, og så er den slet ikke dårlig

Det kan godt være, at det ikke bliver en hvid jul i år, men Medion har da sørget for, at deres pc-bundle, bestående af computer, skærm, tastatur og mus, er hvid. Og når vi skriver hvid, så mener vi det.

Selve kabinettet ligner en standard Medion-computer, men i stedet for den vanlige sorte så er den nu blevet hvid. Det samme gælder den flotte 20″ lcd-skærm, ja, selv musen og tastaturet er holdt helt i hvidt.

Når du først har samlet computeren, giver det faktisk et ret elegant udseende, hvilket slet ikke gør noget – en pc er normalt ikke noget af det, der ser pænest ud, vel?

En fin allrounder

Naturligvis kan du ikke forvente at få en lynhurtig gamercomputer for under 5.000 kroner, slet ikke når du også får en 20″-skærm med i købet. Derfor testede vi heller ikke computeren som en gamingcomputer, men som en allround-computer. Hvilket så også betyder, at den skal være god til det arbejde, du normalt klarer hjemme, altså video- og billedredigering, arbejde i tekstbehandling og regneark og tilsvarende.

Se også:  Aldi sælger iPhones - koster under tre tusind kroner

Vi kunne dog ikke helt lade være med at sende den igennem en gaming-benchmark. Mest af alt fordi grafikkortet, et AMD Radeon HD 6690D2 Dual Core, lover understøttelse af DirectX 11.

Derfor sendte vi computeren igennem 3DMark 11, hvilket gav en score på 2.300 3DMarks. Ikke et imponerende resultat, men dog et, der siger, at jo, hvis du spiller sådan nu og da, så kan du sagtens spille på denne computer. Men nej, det er ikke en gamingcomputer.

Derefter sendte vi den igennem PCMark Vantage, vores produktivitetssuite. Her scorede computeren 6.510 PCMarks. En fin score for en computer til under 5.000 kroner.

Betragtningerne

Med tallene på plads var det tid til at kigge lidt på maskinen som helhed. MD8364 er en maskine, hvor du får rigtig meget for ganske få penge.

Se også:  Aldi sælger iPhones - koster under tre tusind kroner

Processoren er en AMD Quad-core A8-3800-processor, grafikkortet er som nævnt et AMD Radeon HD6690D4 Dual Graphic, den har 4GB hukommelse og en harddisk på 1TB. Derudover så er den udstyret med Medions eksterne harddisk-dock, og såvel den som usb-portene i computeren kører på usb 3.0, og så har den indbygget 802.11n trådløst netværkskort, og skulle du ønske at kable den til netværket, så har den såmænd også gigabit-netværkskort.

Tastaturet er helt udmærket, men kræver lidt tid at vænne sig til, og musen er en fin mus. Harddisken har en tendens til at støje en smule, men ikke overvældende, og der er et fint 8-kanals lydkort indbygget.

Alt i alt en maskine, der er fin til hjemmekontoret eller til den bruger, der ikke spiller, men som bruger sin computer til arbejde og netsurf.


MD8364
4

Alt om DATA siger

Det er en fin bundle, du får i MD8364. En udmærket computer, en flot skærm og masser af plads på harddisken, og så er prisen meget tiltrækkende.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
Bundle
MD8364
medion
stationær

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S