Home » Bærbar computer » MSI Prestige 15 [TEST]: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist
MSI Prestige 15 [TEST]: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist

MSI Prestige 15 [TEST]: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist

Share

Alt skal jo ikke være arbejde, og det forstår denne bærbare pc fra gamingspecialisten MSI. Den er som skabt til den rejsende forretningsmand, der også har et liv ved siden af jobbet

MSI er først og fremmest kendt som producent af gamingcomputere – også bærbare. Men denne model, MSI Prestige 15, er ikke kun en gamingbærbar – det mere end antyder det nydelige, mørkeblå aluminiumsdesign.

Den 15,6” store skærm har en smal ramme. Der er ikke mange effekter, og på oversiden af låget er der blot et nydeligt logo. Gamingslægtskabet bliver dog lidt afsløret, inden vi tager maskinen i brug. Prestige 15 har nemlig ekstra plads til køling og synlige køleribber. Der er altså noget, som kan blive varmt under tasterne …

Stærk motor

Det, der bliver varmt, er en Core i7-processor og et Nvidia GTX-grafikkort. Dette parløb afslører, at maskine i allerhøjeste grad er gearet til at håndtere tunge grafikopgaver. Læg dertil 16 GB hukommelse, og så er du altså godt kørende med en heftig motor under kølerhjelmen.

Se også:  Spar gode penge på en bærbar - her er de bedste Black Friday-tilbud

Det er godt nok ikke en rendyrket gamingmaskine, vi har på testbænken her. Men der er ikke mange spil på Steam og andre tjenester, du ikke kan fyre af. Og det får du lyst til, for den store skærm indbyder til både spil og underholdning.

Under gaming kan du i den grad mærke, at GTX 1650-grafikkortet ikke har problemer med at trække full HD-skærmen. Skærmbilledet har ikke helt den samme ro, som du oplever med større og kraftigere gamingmaskiner, men Prestige 15 er ret godt med.

TAGS
Bærbar
gaming bærbar
gaming laptop
Laptop
MSI

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S