Home » Gratis software » Flere muligheder i din Chrome-browser
Flere muligheder i din Chrome-browser

Flere muligheder i din Chrome-browser

Share

ChromePlus er en modificeret udgave af Googles Chrome-browser, som giver brugervenlige og nyttige muligheder som Superdrag, Mouse Gesture, IE Tab m.m.

Med Chrome har Google søgt at lave en browser, der er så simpel og brugervenlig som muligt og samtidig giver frihed til at justere og tilpasse præcis som man ønsker. Browseren er nemlig baseret på open source, og giver dermed mulighed for frit at modificere softwaren og udgive nye versioner som man har lyst.

Det har givet nørderne glimrende lejlighed til at fintune deres browsere (et par tips til hvordan det kan gøres kan du læse her). Samtidig har det også resulteret i alternative versioner, som eksempelvis den netop udgivne ChromePlus, der tilføjer helt nye features til det oprindelige program.

ChromePlus byder således på fem nye features: Dobbelt-klik for at lukke en tab, Mouse Gestures, Super drag, IE tab og understøttelse af download-værktøjer i højrekliks-menuen

Mens den første funktion giver sig selv, kræver de andre nok en lille forklaring.

Mouse Gesture er en funktion man også tidligere har set som add-on til eksempelvis Firefox. En funktion som giver mulighed for, ved hjælp af simple gestus med musen, at anvende nogle af de gængse menupunkter i browseren – bladre side frem/tilbage, scrolle op/ned m.m.

Se også:  Stor opdatering til Googles nye Pixel-mobiler - et væld af nye funktioner

Det kræver lidt tilvænning at få metoden ind under huden, men det er let at se mulighederne i den, og udover at gøre det sjovere, kan det sandsynligvis også gøre det nemmere og hurtigere at navigere med browseren.

Superdrag er endnu en feature som er skabt til at give hurtig, brugervenlig funktionalitet. Ved at trække et link et lille stykke hen ad siden, får man således browseren til at åbne det i en ny tab.

Markerer man et stykke tekst og trækker det på samme vis, vil browseren åbne et vindue med en Google-søgning på teksten – ganske smart og givetvis nyttigt i mange situationer.

IE tab er igen en funktion, man også har set i Firefox, men det gør den ikke mindre velkommen hér. Ved at klikke på ikonet for enden af adresselinjen, åbnes der en tab i IE-tilstand.

Dermed har du mulighed for at åbne sider, som kun er tilgængelige via Internet Explorer – eksempelvis visse banksider. En glimrende måde at slippe for at springe rundt mellem to browsere.

Se også:  Gratis: 4 fantastiske programmer, der ikke koster en krone

Den sidste feature er en udvidelse af højreklik-menuen, som giver direkte adgang til følgende download-progarmmer, hvis de altså er installeret i forvejen: NetAnts, Orbit, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder og Xunlei.

Anvender man nogle af disse programmer er det en nyttig funktion. Gør man det ikke, behøver man sådan set ikke bekymre sig mere om den. Ligesom de andre er funktioner er den dog rigtig fint implementeret og med til at gøre ChromePlus til en behagelig oplevelse at arbejde med.

Den udvidede browser demonstrerer således med al tydelighed hvilke fordele der er i et open source koncept som Chrome. Når modifikationerne er så veludførte som de er i ChromePlus, bidrager den åbne tilgang til at give programmet sit eget liv med nye velkomne udvidelser som disse.

ChromePlus kan dermed klart anbefales til dem som i forvejen er glade for Chrome såvel som dem, der vil prøve browseren for første gang.


ChromePlus
4

Alt om DATA siger

Den udvidede browser demonstrerer med al tydelighed, hvilke
fordele der er i et open source koncept som Chrome. Når
modifikationerne er så veludførte som de er i ChromePlus, bidrager den
åbne tilgang til at give programmet sit eget liv med nye brugervenlige
udvidelser som disse. ChromePlus kan dermed klart anbefales til dem som i forvejen er glade for Chrome såvel som dem der vil prøve browseren første gang.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Chrome
ChromePlus
Google

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S