Flere maskiner end mennesker taler sammen i 2021

Flere maskiner end mennesker taler sammen i 2021

Share

I 2021 vil der være 27,1 mia. digitale enheder på globalt plan – og mere end halvdelen vil være maskiner, der taler med andre maskiner. Det er særligt ting i folks hjem og på arbejdspladsen, der vil kommunikere med hinanden. Det fremgår af en ny rapport fra Cisco, der også forudsiger en årlig vækst i forbundne biler på 29 pct. frem mod 2021

Termostater, biler, højttalere og ure er blot nogle af de ting, der kommunikerer med hinanden på nettet. Tingenes internet er i rivende udvikling, og i 2021 vil der være flere maskiner end mennesker, der kommunikerer med hinanden på nettet.

I 2021 vil 13,7 ud af de i alt 27,1 mia. enheder på nettet være maskiner, der taler med andre maskiner. Det viser en ny VNI-rapport fra Cisco, der har undersøgt global internettrafik.

Se også:  Nyt system skal sikre smarte biler

”Digitalisering er vigtig for fremtidens forretningsmodeller, og man hører ofte nyheder, der berører forbrugerne, fx om nye smartphone-modeller eller apps. Men når man ser på det samlede antal enheder, er den virkelige historie, at maskinerne fylder mere og mere. De kommer til at forandre måden, vi udvikler nye tjenester på, og optimere mange af de ting vi har i dag. Et af de største områder er vores hjem, hvor der fortsat er mange ting, der kunne tale sammen, men ikke gør det,” udtaler Henrik Stær, der er teknisk chef i Cisco.

Del denne