Home » AOD Pro » Fleksibel løsning til effektive videokonferencer
Fleksibel løsning til effektive videokonferencer

Fleksibel løsning til effektive videokonferencer

Share

Poly er klar med en ny videokonference-løsning i en rimelig prisklasse til store og mellemstore mødelokaler

I en stadig mere travl verden bliver der mindre og mindre tid til at rejse rundt for at holde møder. Beslutningerne skal træffes her og nu. Samtidig gør naturkatastrofer og uroligheder det ganske enkelt ofte umuligt at foretage en rejse. Derfor bliver der stadig større behov for løsninger til at afvikle videokonferencer.

Men der er vel at mærke tale om løsninger, der både er mere fleksible og til at komme i nærheden af økonomisk. I gamle dage for ikke så længe siden skulle hele rum indrettes til dedikeret videokonferencemiljø, men sådan er det heldigvis ikke længere. Sortimentet af løsninger er stort og omfattende, og graden af fleksibilitet er høj, især fordi det i dag også skal være muligt at kommunikere med de mobile medarbejdere, f.eks. via deres smartphone.

Se også:  Denne gang er video kommet for at blive

En af de lidt større løsninger er Poly G7500 fra Poly, der i én og samme enhed kombinerer selve videokonferencedelen med muligheden for at samarbejde om indhold via en whiteboardfunktion, der f.eks. kan afvikles på en separat skærm, som sidder ved siden af selve videoskærmen. I forhold til tidligere er der sket markante forbedringer både på billede og lyddelen.

Poly G7500 giver således mulighed for at arbejde i Ultra HD 4K-video, der sammen med god lyd i endnu højere grad giver en fornemmelse af, at mødedeltagerne befinder sig i samme rum. Den nye løsning fra Poly er målrettet store og mellemstore mødelokaler, men i forhold til tidligere tiders både kostbare og ofte proprietære løsninger er fordelen i dag naturligvis, at skærmene og dermed rummet kan anvendes til andre formål også.

Se også:  It-producenter kan fortsætte jublen – ny trend holder ved
Et marked i stod vækst

G7500 leveres med et konfigurerbart interface til såvel touchskærme som konventionelle skærme og sikrer, at forbindelsen samt oplevelsen er optimal på tværs af netværk og enheder. Derudover indeholder G7500 et såkaldt uendeligt whiteboard, hvor brugerne kan skrive og tegne oven i delt indhold og bruge skærmen som whiteboard.

TAGS
arbejdsliv
Poly
videokonference

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S