Home » Apps » Ny dansk app gør det let at finde genbrug
Ny dansk app gør det let at finde genbrug

Ny dansk app gør det let at finde genbrug

Share

Vil du på loppejagt i weekenden, men er i tvivl om hvilke markeder der afholdes? Det var brødrene Priesum også, indtil de udgav appen Fleap

Da de to brødre, Jonas Priesum og Niklas Priesum var ude og kigge efter gode loppefund i Storkøbenhavn, havde de svært ved at danne sig et overblik over alle markeder. Fleap samler alle disse informationer med hjælp fra brugerne, som selv har mulighed for at oprette et marked hvis det ikke allerede eksisterer i appen.

Jonas Priesum udtaler: “Vi undrede os meget over at loppemarkederne var spredt udover alle afkroge af internettet, plakater på gadehjørner og sociale medier. Det var umuligt at danne sig et overblik over hvilke loppemarkeder og genbrugsbutikker der fandtes i Danmark.”

Se også:  Sådan gør du en sikker handel, når du køber brugt iPhone

Det var til begge deres forundring, at der ikke fandtes en god app som kunne løse dette problem. Idéen marinerede indtil slutningen af 2016 hvor Christian Sjøgreen kom med på holdet som udvikler og dermed blev Fleap, som er navnet på den lille glade app-maskot, født.

I Danmark er genbrugsfænomenet større end nogensinde og i samme takt med at loppemarkederne popper frem i alle afkroge af landet, ser genbrugsbutikkerne også en stor stigning i omsætning fra de over 1000 genbrugsbutikker som også kan findes i Fleap.

“Der er mange grunde til at genbrug er blevet så populært. For nogen betyder det at de skåner miljøet, samtidig med at de gør et godt fund. For andre er det simpelthen blevet en god virksomhed at finde eftertragtede brugte ting, for så at sælge dem videre,” siger Jonas Priesum.

Se også:  Der er penge i genbrug af computere
Loppefund og genbrugsguld er hot

Loppetrenden i Danmark bliver større og større, og flere populære TV programmer er dukket op de sidste par år. Senest programmet “Penge: Find gratis genbrugsguld” på DR1, hvor Fleap’s Social Media Manager, Olivia Rose fortæller om genbrugsfænomenet og viser hvad man kan finde på sin genbrugsjagt.

Fleap er en gratis app, som hjælper danskerne med at finde vej til loppemarkeder og genbrugsbutikker. Den gør det lettere og sjovere at gå på loppejagt, da den altid er ved hånden og kan hentes til iPhone og Android idag.


TAGS
brugtsalg
Fleap
genbrug

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S